Befatka1982
Entuzjast(k)a
Jestem wreszcie udało mi sie wbic na kompa.
Marteczka - a widzisz tylko czasu było trzeba,mówiłysmy kwestia czasu.Ciesze sie razem z wami.Gratulacje dla męzusia.Dobrze ze z dzidzią ok.
Oj dziewczyny dobrze ze was mam bo ja nawet nie wiedziałabym jakie kosmetyki dla dzidzi kupic.Chyba postawie na Nivea ale słyszałam zeby nie kupowac całej seri z jednej firmy bo dzidzus moze byc uczulony i kasa w błoto.Co Wy na to????
pozdreawiam
Marteczka - a widzisz tylko czasu było trzeba,mówiłysmy kwestia czasu.Ciesze sie razem z wami.Gratulacje dla męzusia.Dobrze ze z dzidzią ok.
Oj dziewczyny dobrze ze was mam bo ja nawet nie wiedziałabym jakie kosmetyki dla dzidzi kupic.Chyba postawie na Nivea ale słyszałam zeby nie kupowac całej seri z jednej firmy bo dzidzus moze byc uczulony i kasa w błoto.Co Wy na to????
pozdreawiam
jak niechcesz wydawac kasy w błoto to kup zwykłe szare mdło i parafine bo to nie uczula;-)
.
Stwierdziła że strasznie przewrażliwiona jestem bo zalałam ją milionem pytań. Ona ma synka Huberta - dziś kończy 2 latka i córcię Julię 5 m-cy to mamuśka z doświadczeniem, nie to co ja