kasia_s
marzec 2008/grudzień 2012
a ja z pytankiem z innej beczki
ostatnią wypłątę z pracy dostałam w grudniu (zawsze mamy na koniec miesiąca) a w styczniu powinni mi przesłać juz z ZUSu (firma poniżej 20 osób) i nic...
nie wiecie może jak długo będe czekać na kaskę
no i czy teraz jak przyślą to od razu za styczeń i luty i czy zaczną tylko od zaległej
juz się wkurzam bo trzeba jeszcze trochę dokupic a kasy jak nie ma tak nie ma -- mają to głęboko w d....

ostatnią wypłątę z pracy dostałam w grudniu (zawsze mamy na koniec miesiąca) a w styczniu powinni mi przesłać juz z ZUSu (firma poniżej 20 osób) i nic...

nie wiecie może jak długo będe czekać na kaskę
no i czy teraz jak przyślą to od razu za styczeń i luty i czy zaczną tylko od zaległej
juz się wkurzam bo trzeba jeszcze trochę dokupic a kasy jak nie ma tak nie ma -- mają to głęboko w d....

!
ja odkąd przesżłam na zasiłek rehabilitacyjny tez niewidziałm kasy dzwoniłam i mówili ze to zależy jak ja sie z nimi rozliczam bo prowadze działalnośc ale ja niewiedziałm bo tym wszystkim zajmuje sie ksiegowy. ale napewno ci ta kasa nie przepadnie wyrownaja;-)
ale pewnie jak maluszek sie pojawi to zmienie zdanie ze 100 razy. Podrzucilam do pracy czekoladki i ciasteczka i wyslalam email z podziekowaniem za te slodkie prezenciki.