Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

z kolei ja musze szukac pracy,bo nie pracuje od poczatku lipca... mialam w planach posiedziec w domu do konca sierpnia conajmniej,pozniej korzystac z bezrobocia i wziac jakies kursy,ale plany musze teraz zweryfikowac i znalezc cos na chocby do grudnia,zeby sie zalapac na platny macierzynski... jednak jeszcze posiedze sobie z tydzien moze dwa w blogim nierobstwie 

... a dzisiaj ide na witrynowe zakupy i mam spotkac sie z Polka mieszkajaca blisko mnie,ktora poznalam przez internet...Skaba1-czuje sie dobrze,a dzis nawet bardzo dobrze... lenia mam niesamowitego,ale to na pewno nie efekt ciazy,bo zdarzalo mi sie wczesniejz kolei ja musze szukac pracy,bo nie pracuje od poczatku lipca... mialam w planach posiedziec w domu do konca sierpnia conajmniej,pozniej korzystac z bezrobocia i wziac jakies kursy,ale plany musze teraz zweryfikowac i znalezc cos na chocby do grudnia,zeby sie zalapac na platny macierzynski... jednak jeszcze posiedze sobie z tydzien moze dwa w blogim nierobstwie
... a dzisiaj ide na witrynowe zakupy i mam spotkac sie z Polka mieszkajaca blisko mnie,ktora poznalam przez internet...
:-)
. Zakupy udane?
.