reklama

Marcóweczki 2008 - wątek główny

Witam Was Kochane Marcóweczki. Jestem stycznówką 2007 i przyznam ze mialam nadzieje ze bede marcówką 2008 ale dlatego ze karmie róznie to bywa z moimi cyklami. Moze bede Kwietniówką 20008.....

reklama
serdeczne Gratulacje:-):-):-) Jestem Mamą Marcową 2007:-)
Trzymam Za Was Dziewczyny Kciuki, Spokojnej Ciąży I Szybkiego Przebiegu Porodu:-d
SKABA 1 POZDRAWIENIA Z CZĘSTOCHOWY

dziewczyny,zalozylam watek: Poznajmy sie...
mam prosbe,zebyscie wpisaly uwagi co dodac a co moze zmienic tutaj,a w watku tylko kazda wpisywala informacje w kolejnosci jaka razem ustalimy... i tak zawsze mozemy edytoowac swoj post i go uaktualniac... co o tym myslicie?

jak będzie nas tu troszkę więcej to może ułożymy kalendarz naszych ważnych dat - urodzinki, imieninki, nasze i naszych dzieci, daty ślubu i co nam jeszcze przyjdzie na myśl, a przede wszystkim daty narodzin naszych dzieci, a potem będziemy uzupełniać co komu na świat przyszło:-) co wy na to?? tylko chyba trzeba poczekać na zaludnienie wątku:-)

widziałam dzisiaj serduszko mojego dziecka:-):-):-) nawet nie przypuszczałam, że aż tak się wzruszę:-):-)
ale niestety chyba nie dane mi jest spokojne przeżywanie ciąży.. tydzień temu lekarz podejrzewał puste jajo płodowe, a teraz na usg wyszło coś podobne do włókniaka...
ale lekarz optymista.. więc i ja jestem dobrej myśli...:-):-)

skaba1, trzymam kciuki, żeby nie było żadnych przykrych niespodzianek. Skoro lekarz jest dobrej myśli, to wszystko musi być dobrze

reklama
Skaba1- zgadzam sie z Giza,jak lekarz mowi,ze bedzie dobrze to tak bedzie i trzeba sie tego mocno trzymac! oszczedzaj sie i uwazaj na siebie! ja zobacze moja fasolke dopiero w 11-13 tc na usg...

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry