Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
.
. Ale nie narzekam. Jak jej w nocy próbowałam dać to pociągnęła ale jak wypadł to było straszne darcie. Także wolę nie dawać, bo bardziej się denerwuje jak jej wypadnie niż jak go nie ma. A ostatnio do kąpieli ma smoka
. Komicznie to wygląda, kwaśna mina, duże oczy i "chodzący smok" w buzi. 

! Trzeba przyznać, że mamma80 wysoko postawiła poprzeczkę
:-)! Która jest chętna do jej pobicia
, bo mi to na pewno nie grozi, oj nie..
:-)?!
;-) Ostatnie porządki zrobisz i możesz zmykać na porodówkę!!!
!! Moja Zuzia też uwielbiała spacery i często spała na nich do 3 godzin
! Czasami to nogi mi już odpadały od chodzenia... A smok się u nas w ogóle nie sprawdził, bo mała nie dała go sobie do buźki wsadzić
Ciekawe jak będzie teraz...
. Ale zrobię fotki pod koniec tygodnia (razem z brzuszkiem) i wkleję na pewno

!!! Fajnie, że Kondzik ma takie dobre spanko, bo masz chwilkę dla siebie:-)!

Ale wiesz, już od dłuższego czasu gdy mała dostawała czkawki, to czułam ją dokładnie między nogami, praktycznie w pachwinach... A dzisiaj znowu mi brzuszek u góry podskakiwał...
Już sama nie wiem... Zobaczymy co mi gin powie na wizycie...
?
i chyba jakias infekcja mi sie przypałętała tam na dole

Asze - w sumie to nie na tym wątku, ale może inne mamuśki się wypowiedzą .... jak Ci wody odeszły to jeszcze czekałaś w domku, a ponoć trzeba od razu jechać na szpital, jak to wreszcie jest?? Trzeba od razu, czy można poczekać (i wziąć prysznic jeszcze??)??
a jak to jest u was ze smoczkiem?
Dziewczyny a jak jest z tym brzuchem bo mi opadl ze 3dni temu juz tak niziutko a do tego bardzo czesto robie siusiu to kiedy moge sie spodziewac i jak to jest z bulami bo pamietam ze przy pierwszej ciazy to mi najpierw wody odeszly a teraz sie boje ze sie nie kapne przy bolach.
no i z tym cukrem też nieciekawie.. ale głowa do góry!! będzie dobrze!!