remeny
mama dwóch łobuziaków :)
Ale naprodukowałyście przez te ostatnie czwartkowe chwile 
Ninja, hmmmm... Czekaj no, bo zaraz sie okaże że ja bezpodstawnie mianuje sie marcówką i tak na prawdę mam termin na czerwiec
Sięgnęłam do moich głęboko zagrzebanych wykresów, przeliczyłam na odpowiednich kalkulatorach biorąc pod uwagę dzień owulacji i faktycznie, na początku miałam rację a potem mi sie cos zaburzyło. No 28 jak w pysk strzelił. To ja sie za wcześnie zabrałam za wywoływanie ;-)
A swoja drogą to Ty jesteś niezły szpiegunio
Idę spać. Wszystkim Mamusiom zestresowanym, służącym za smoczki, dystrybutorom mleka, oraz tym wyczekującym z nadzieją życzę spokojnej nocki i kolorowych, pogodnych snów!
Ninja, hmmmm... Czekaj no, bo zaraz sie okaże że ja bezpodstawnie mianuje sie marcówką i tak na prawdę mam termin na czerwiec
Sięgnęłam do moich głęboko zagrzebanych wykresów, przeliczyłam na odpowiednich kalkulatorach biorąc pod uwagę dzień owulacji i faktycznie, na początku miałam rację a potem mi sie cos zaburzyło. No 28 jak w pysk strzelił. To ja sie za wcześnie zabrałam za wywoływanie ;-)A swoja drogą to Ty jesteś niezły szpiegunio

Idę spać. Wszystkim Mamusiom zestresowanym, służącym za smoczki, dystrybutorom mleka, oraz tym wyczekującym z nadzieją życzę spokojnej nocki i kolorowych, pogodnych snów!

musisz je olewac i tyle ;-)

a Kondziorek od rana straszni niedobry