Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
ale ogólnie łobuzuje jak zwykle teraz mnie własnei czesze
a jak u ciebie lepiej sie czujesz? to martynka ci dała wczoraj popalić 

aż plecki wymazała
.
.

. Ale po chwili przeszło:-). Także to chyba hormony. Najlepszym lekarstwem jest maleństwo, no i wsparcie męża.
. Fajnie, że weronikaa wychodzi już jutro. No i czekamy na rozpakowanie Ewy;-)
:-)

Smiesznie to zabrzmialo ale coz...
Co do opuchlizny to maz pewnie taki steskniony ze nic nie zauwazy;-)Stefanna dzieki Mela ma stan podgoraczkowyale ogólnie łobuzuje jak zwykle teraz mnie własnei czesze
a jak u ciebie lepiej sie czujesz? to martynka ci dała wczoraj popalić
ostałam tez sms-a od Ewy :

!
W zasadzie to jeszcze mam troszkę kataru, ale wygląda na to, że wychodzę na prostą...;-) A wczorajsze szaleństwa Martynki to chyba sama sobie zawdzięczam
...?! Wczoraj wieczorkiem wpadłam na pomysł, żeby posprzątać jeszcze troszkę w szafkach kuchennych... Mężuś miał mi z nich wszystko wyciągać, ale tak świetnie bawili się z Zuzą, że żal mi było przerywać te szaleństwa i sama się za to zabrałam...
No i jak się domyślasz zmęczyłam raptem jedną szafkę i musiał mnie z drabiny ściągać, bo sama nie byłam w stanie zejść...
Brzuch zaczął mi się tak stawiać, że się przeraziłam..

Na szczęście położyłam się i wzięłam ciepłą kąpiel w wannie, po której wszystko przeszło, ufff Dzisiaj jestem już mądrzejsza i wrzuciłam na luz
!
:-)!
Oby za długo już nie czekała!
Ale to dobrze, korzystaj póki możesz!!!;-)

;-) W takim razie zmykaj do sklepu i zrób duży zapas bananów, hehe
No i wcinaj gdy tylko zajdzie potrzeba, żeby Kaya posiedziała sobie jeszcze w Twoim brzuszku
!

Wczoraj wieczorkiem wpadłam na pomysł, żeby posprzątać jeszcze troszkę w szafkach kuchennych... Mężuś miał mi z nich wszystko wyciągać, ale tak świetnie bawili się z Zuzą, że żal mi było przerywać te szaleństwa i sama się za to zabrałam...No i jak się domyślasz zmęczyłam raptem jedną szafkę i musiał mnie z drabiny ściągać, bo sama nie byłam w stanie zejść...
Brzuch zaczął mi się tak stawiać, że się przeraziłam..
Na szczęście położyłam się i wzięłam ciepłą kąpiel w wannie, po której wszystko przeszło, ufff Dzisiaj jestem już mądrzejsza i wrzuciłam na luz
!