giza
kwiecień 05/luty 08
dorotaaa26, niestety nie wiem jak to wygląda. Może to zależy od zatrudnienia - na czas określony, czy nieokreślony, czy na zlecenie. Mam nadzieję, że uda Ci się to szybko wyjaśnić. A musisz już iść na zwolnienie?
Cicha, wg informacji na stronie, to ten "zawijak" produkują w trzech rozmiarach, więc pewnie można o jakoś dopasować do dziecka. A jaką chustę miałaś?
mamma80 zazdroszczę wypoczynku. Bawcie się dobrze :-)
darina, kilka razy czułam już dzidziusia. Kopniaki Przemka też zaczęłam czuć w 16-tym tygodniu. Ale na razie to jest tak, że jednego dnia czuję więcej tych kopniaków a następnego pawie wcale. Ale to jeszcze zależy od tego, jak się dzidziuś ułoży.
Cicha, wg informacji na stronie, to ten "zawijak" produkują w trzech rozmiarach, więc pewnie można o jakoś dopasować do dziecka. A jaką chustę miałaś?
mamma80 zazdroszczę wypoczynku. Bawcie się dobrze :-)
darina, kilka razy czułam już dzidziusia. Kopniaki Przemka też zaczęłam czuć w 16-tym tygodniu. Ale na razie to jest tak, że jednego dnia czuję więcej tych kopniaków a następnego pawie wcale. Ale to jeszcze zależy od tego, jak się dzidziuś ułoży.

(tylko w kodzie zwolnienia musi być literka "B" pamietaj o tym), jesli pracodawca nie wypłaci Ci tych pieniędzy to idziesz do Sądu pracy:-( bo pieniądze Ci się należą. Jedynie czego pracodawca może Ci nie wypłacić to są to "premie uznaniowe" oraz "zadaniowe" no bo jesli nie jesteś w pracy to za co ma Ci uznawać premię, lub jesli nie wykonasz zadań to nie dostaniesz za nie premii.

Niestety nie da się tak cały dzień bo została mi jeszcze sierściasta córeczka i z nią trzeba będzie wyjść
. Dzięki za informacje!
. No może tylko na czosnek mam zawsze ochotę