Sabincia
Entuzjast(k)a
Czesc Wam
jakos do dupy wszystko mały zaczyna pokazywac charalter wczesniaków czyli jak mi lekarz wytłumaczył nie wykształcone wszystkie połaczenie naerwowe powoduja ze im starszy tym bedzie gorzej z jego emocjami i zachowaniem mały juz teraz ryczy co 2 godz domaga sie jedzenia ale wcale go duzo nie zje tylko tak zeby go zabrac na rece i trzymac w nocy juz łózeczko przestaje mu sie podobac ja tez powoli sil nie mam
poza tym mały ciagle ma anemie ale z oczakami jest ok myslałam ze mnie to nie spotka juz 2 mies po porodzie ale jednak złapałam totalnego doła i dobrze ze jest moja mama bo az mi głupio ale czasem poprostu jej go zanosze bo mowie ze ja nie dam rady bo az mna trzesie jak tak ryczy a nawet nie ryczy tylko skrzeczy i mowie wez go bo nie wytrzymam apotem mi głupio
boje sie ze im bedzie starszy tym bedzie gorzej i nie dma sobie z nim rady jak juz pediatra powiedziała zeby jak najszybciej chodzic z dzieckiem do psychologa
nie ma sił ...
nie chce mi sie zuplnie nic...nawet wyjsc nie mam ochoty tylko leze albo spie nawet na M wyjechałam dzis ze ma brzydka koszule i utył o tak po prostu zeby mu sie przykro zrobiło
mam ochote kopnac sie w głowe 

życze ci duuuuzo cierpliwości bedzie ci potrzebna