Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Daria, współczuję takiej "z.a.j.e.b.i.s.t.e.j" teściowej. Zamiast się cieszyć i pomyśleć o pomocy to ona jeszcze z takimi tekstami wyskakuje, że gruba jesteś. Kurde a jaka masz być?? W końcu jesteś w ciąży, a jak jest ciąża trojacza to chyba wiadomo, że przytyjesz więcej niż osoba w ciąży pojedynczej. Brak słów, niestety niektórzy są w ogóle niedomyślni. Ciekawe czemu tak często to teściowe?
Co do witamin, to ja do 17 tygodnia brałam tylko kwas foliowy, a potem gin kazał mi kupić obojętnie jakie witaminy dla kobiet w ciąży. Tak samo było w poprzedniej ciąży, że mniej więcej też jakoś przed połową przeszłam na witaminy. Biorę Prenatal i jestem zadowolona. Polecono mi go w aptece. Można też go brać jak się karmi, bo jest dla kobiet w ciąży i matek karmiących.
Dziewczyny zapraszam też do mojego sklepu internetowego, w chwili obecnej mam ubranka i kocyki, a lada dzień będzie też pościel. Jakbyście chciały coś kupić to dajcie najpierw znać na priv'a to wyślę Wam kod rabatowy. Już na którymś wątku pisałam, ale tutaj chyba Was więcej . SETTIMO
Jak będzie małą dziewczynką będą mówić Misia a jak dorośnie -Miśka i zastanawiam się, gdybym ja miała tak na imię, czy byłabym szczęśliwa... ustaliliśmy z mężem, że męskie imię wybieram ja a on żeńskie, więc najprawdopodobniej zostanie Michasia;-)
Hej Dziewuszki Wczoraj byłam na wizycie i dowiedziałam się że maleństwo jest dziewczynką Bardzo sie ciesze bo mówiąc szczerze chciałam dziewczynke Będzie miala na imię Karolina Już nie mogę się doczekać kiedy przyjdzie na świat Jak tam u Was pogoda??? Bo u mnie okropnie zimno <brrr>
Justysia GRATULUJĘ DZIEWCZYNKI, śliczne imię dla niej wybrałaś :-) nasza córcia też ma na imie Karolina ( mąż chciał Wiktoria, ale ja się uparłam na Karolinkę )