Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
SSabrinka- trzymam mocno kciukii nie trać wiary My staraliśmy sie praktycznie 6 miesięcy- takze wszystko przed Wami- choć wiem ze czlowiek może od tego myślenia zwariować. Przede wszystkim Kochana nie myśl o tym za bardzo- ponoć zbytnie myślenie i chęć na zajście w ciąże to jedna z najskuteczniejszych metod antykoncepcji pod wzgledem blokady psychicznej. Także luzik i powodzenia
Ewi- dziękuje za wybaczenie..to ja mogę powiedzieć ze 11.11 zaczęliśmy z eM byc para- w sumie będziemy ze sobą juz 6 latek
Odnośnie rocznic to przestałam pamiętać i robić dla M niespodzianki, skoro on o tym nie pamięta i potem mam pretensje do całego świata że ja zawsze coś szykuję a on nic.
To i ja wybywam, pogram dla zabicia czasu.
Miłej nocki.
Harsh i Ewi i Milutek my z M jutro mamy 13 rocznice ''bycia razem''
Skorzystałam z chwili jak M siedzi w wannie bo w niedziele to on okupuje kompa ,fajny temat dzis miałyscie ''brudy w wiaderku''Co do pralki Frani to moja tesciowa jeszcze pare lat temu miała i ja i automat ale uzywała tylko Frani, ewentualnie prała w wannie recznie bo automatu szkoda i wody i pradu za duzo idzie
Uciekam do wyrka,jutro jade po wyniki i do ginka
Kolorowych snow kochane mamuski.
Cześć dziewczyny :-)
To była długa i nieprzespana noc. 3mjcie mocno kciuki, o 7.40 zaczną się tortury (czyt. zaliczenie).
Wstałam sobie wcześniej, bo co mi da przewalanie z boku na bok
Zresztą głoduję od 22 dnia wczorajszego. Po nieciekawej przygodzie z wagą postanowiłam jeść mniej i niestety kolacja o 19 jest skromna ale może kiloski nie będą już tak gnały do góry Maksiu nie był zadowolony i dawał się we znaki całą noc.
Hars, wszystkiego najmilszego, najcudniejszego, najkochańszego z okazji waszej rocznicy
No to jak Futrzak się wita, to ja tez!
po weekendzie jestem gorzej zmęczona niż przed i jakoś zupełnie bez formy i humoru:/ hormony nieźle pracują echhhhhh
koncia mocno trzymam kciuki za ciebie!!!!!!!!! ty za mnie w sobotę
oleńka i harsh buziaki z okazji waszych rocznic!
spadam na jakieś śniadanko i już nic nie gadam, bo nie nadaję się do niczego