Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
a teraz odsypia

a tutaj nie ma, więc chyba się zaraz wezmę i sama upiekę, jak znajde jakiś przepis, bo w życiu nie piekłam 

Wygląda jak budyń i miałam ochotę polizać... 

;-)
ale ci musi być ciężko, ja bym chciała moje zmniejszyć, bo mi przeszkadzają, a co dopiero ty.

Zwykle już wtedy wychodzimy, a ona się burzy, że jak to, przecież nie możemy, bo cały dzień przy garach spędziła! Kto widział podawać obiad o 20?
Mi jako studentce udawało się wyżyć za 800 zł/mc z czego 400 szło na czynsz i opłaty. Nie powiem, żeby było to najlepsze życie, ale się da 

Jak u was z przetluszczaniem wlosow w ciazy? Bo ja mylam wczoraj rano i juz musze myc, bo sa tluste... I powiem Wam szczerze, ze jestem fanem suszenia naturalnie, bez suszarki, no ale tak sie nie da...

kij jak by co mam ze sobą ahahh nie denerwuj sie tak bo cie brzuch bardziej rozboli RELAX!!!!!!!!!!!!
a swoja drogą podziwiam cie bo ja juz bym dawno manatki im spakowała...........
ciężarne maja zachcianki no ale o tym zeby na widok balsamu slina ciekła ha ha ha szalona!!!!!!!!!
ja ostatnio nie mam siły sie juz schylac wiec sprzatam od polowy ahhahah poprasowałas???? jak skonczysz to zrob focie ja musze normalnie zobaczyc twoją gigantyczną wyprawkę

sama narobilas mi apetytu na taka z masełkiem i kakao