aga_cina
Mama Aniolka
A a powinnam byc jeszcze w pracy, a jestem juz w domku po zupcepomidorowej i kawalku tortu wisniowego (takiego mrozonego, rozmrozonego). Pychota. Wygonili mnie z pracy, bo dla ciezarowki dzis nic nie bylo
a zaplaca normalnie
Wogole to moje szczescie niezle rosnie. Tydzien temu moglam sie normalnie zapiac w uniformie, a dzis mi 3 cm brakowalo na brzuchu. Mam nadzieje, ze za szybko nie bedzie rosl... Smaruje sie nowym olejkiem z ROCa.
Harsh, ja tez mam cala chalupe umeblowana z IKEA. Deseczki faktycznie liche, ale jak sie wszystko zlozy, to jest solidne. Ja mam w sumie te takie nienajtansze, chociaz rame do lozka mam za 50 funtow, bo zarysowana z tylu byla
materaz mam z IKEA i za nic bym go nie zamienila, kanapa skorzana tez sie swietnie sprawuje, stolik kawowy prosi sie tylko o wymiane
meble w kuchni i szafa z lustarmi w dziecinnym pokoju tez ajkija. Te najtansze moge stwierdzic,ze shit, ale te drozsze sa w miare, chociaz drewienko miekkie.
Jeju, jaki pyszny ten torcik. Taki malutki, z 10 cm srednicy ma
pewnie sama go zjem.
Sloneczko dzis u mnie
Wogole to moje szczescie niezle rosnie. Tydzien temu moglam sie normalnie zapiac w uniformie, a dzis mi 3 cm brakowalo na brzuchu. Mam nadzieje, ze za szybko nie bedzie rosl... Smaruje sie nowym olejkiem z ROCa.
Harsh, ja tez mam cala chalupe umeblowana z IKEA. Deseczki faktycznie liche, ale jak sie wszystko zlozy, to jest solidne. Ja mam w sumie te takie nienajtansze, chociaz rame do lozka mam za 50 funtow, bo zarysowana z tylu byla
Jeju, jaki pyszny ten torcik. Taki malutki, z 10 cm srednicy ma
Sloneczko dzis u mnie