reklama

Marcóweczki 2011

Jagoda trzymam kciukasy za teścik

Jedno po drugim to duża wygoda i jest się na bieżąco

Obrzeram się właśnie 2 schabowymi z frytkami i surówką,drożdzówką,sokiem z marchwi a w pogotowiu mam herbatkę na zgage:-)
a co gorsza głód nie mija:baffled:

reklama
Jagoda trzymam kciukasy za teścik

Jedno po drugim to duża wygoda i jest się na bieżąco

Obrzeram się właśnie 2 schabowymi z frytkami i surówką,drożdzówką,sokiem z marchwi a w pogotowiu mam herbatkę na zgage:-)
a co gorsza głód nie mija:baffled:

weź ty mi nie mów, ja dzisiaj nic, tylko pół kromki z serkiem czosnkowym, bo mi wszystko stoi w gardle, ale po 22 urządzę sobie ucztę:-D

ona1986 nie strasz ;-)
tak jak pisalam,my konflikt mamy, Bartus urodzil sie z grupa krwi RH+, wiec tym razem ryzyko jak najbardziej jest. Dostalam anty-d po porodzie i staram sie o tym nie myslec.
Bo inaczej to bym chyba zwariowala. Musze wierzyc ,ze wszystko bedzie dobrze.

do mojej mamy zadzwoniła koleżanka. pochwaliła się że w lutym zostanie babcią. mama ledwo się powstrzymała, że by też się pochwalić. ale maja surowo zakazane rozpowidanie do czasu co najmniej najbliższej wizyty u lekarza.

ona, nie ma co się stresować...obecnie konflikt krwi to nie problem:-) o czym piszą wyżej dziewczyny

kurde laski...skąd wy macie taki apetyt:-) mi to się nic nie chce jeść :-)

86ruda nie martw się na zapas, będzie ok.
mały wózek toleruje, ale ja gorzej hahaha a tak serio ciężko mi znosić wózek po schodach z małym pod pachą a nie chcę go zostawiać w mieszkaniu, bo tutaj takie śmieszne rozwiązanie, że klatka schodowa jest w drugim budynku i za długo to potrwa.
futrzakowa można zajść i można karmić będąc w ciąży. Koleżanka przestała karmić córeczkę jak była w 17 tyg. a mała miała 10 miesięcy.

reklama
Czesc dziewczyny.Widze ze znowu musialam duzo nadrobic mistres gratuluje dobrych wiesci.
Jedzenie to moja specjalnosc :-D dzisiaj robie rybke ziemniaczki i kapustke kiszona scarletka napewno pozniej nadrobisz a ja ci pomoge jesc.
A jesli chodzi o konflikt to u mnie tez moze wystapic, chociaz moj m moze tez miec rh- tylko tego nie wie napewno

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry