Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Agacina, nie wiem czy to jeszcze przeczytasz, ale jakby co to szukaj na polkach z jedzeniem dla dzieci tych biszkoptow.
to z czego oni tiramisu robia??Bosa ale ta Twoja ciążą przyspieszyła hihi już 7,5 miesiąca? Czy moze 6,5? !
nie obijaj sie w liczeniu agacinaobawiam sie, ze rozczarujesz sie sytuacja w sklepach... ja wczoraj tez tak myslalam i niestety-przeliczylam sie.
fakt faktem bylam 3 (osoba kupujaca, osoba przede mna i ja
Oj tam, oj tam Ewi ;-) Jak dla blondynki 9-2,5 to 7,5 to co poradzisz? Ja humanistka jestemBosa ale ta Twoja ciążą przyspieszyła hihi już 7,5 miesiąca? Czy moze 6,5? Ja wczoraj zrobiłam tylko biszkopt i później będę przekładać
plus druga blacha do wykonania od zera...
0 - 4,5 pierwszy miesiącAgacina jak sie zacznie 8 miesiac to bedzie 7 pełnych i troszkę z ósmegoWięc teraz jest 6,5 m-c. No chyba ze ja juz rachubę straciłam w tej ciąży...Pinka to ma pewnie niezły sajgon w swoim sklepie przed świętami!!!
Bosa jak mnie Agacina uświadamiała to sama się zaczełam zastanawiać a od wczoraj już blondi nie jestem hehe