Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Witka!
anoli w 2 ciąży na wszystko jest czas, co?;-) ja w lutym zajmę się konkretnie przygotowaniami, teraz będę tylko oglądać:-)
Może uda się go jeszcze pozbyć w styczniu, ale nie chcę zapeszać, więc na razie nie powiem dlaczego ;-)

Mam nadzieję, że mi też tak szybko pójdzie ;-)
( sobie jak zwykle nic) i uciekłam z tamtąd bo mi sie normalnie słabo robiło od tych tłumów
mąz twierdzi ze mały na tych moich kluskach wszelkiego rodzaju tak rosnie hahah ok lece wrzucic do gara i wmiedzy czasie poczytam co tam u was sie przez ten czas wydarzyło
ledwo coś zacznę przesuwać to już dostaję taaakie kopniaki od małej, ze aż siadam, a po chwili brzuch twardnieje i zaczyna ciążyć i lecę się położyć. Więc jak nadchodzą chwile że mam powera to nie ważne czy to niedziela, czy północ ruszam do sprzątania a to nie za wcześnie z tym praniem?:-) tak się pytam...bo jak pomyślę że teraz bym zrobiła pranie to ciuszki by chyba zakurzyły się do marca... chyba że pakujecie w coś ciuszki?