reklama

Marcóweczki 2011

Witka!

Mnie już nosiło w te wolne dni, prasowałam w I dzień świąt:shocked2:
Rodzinnie, pysznie ale dobrze, że koniec.

anoli w 2 ciąży na wszystko jest czas, co?;-) ja w lutym zajmę się konkretnie przygotowaniami, teraz będę tylko oglądać:-)

reklama
Ewi, mieszka jeszcze u nas, bo kładł nam kafelki w kuchni, a potem M nie chciał mu dać wypowiedzenia na święta :-p Może uda się go jeszcze pozbyć w styczniu, ale nie chcę zapeszać, więc na razie nie powiem dlaczego ;-)
Jego siostra jest w ciąży, miała termin na wczoraj, ciekawe co u niej:confused: :blink:

A ja gadałam z mamą i mówiła, że urodziłam się dokładnie w terminie, a poród trwał 10h. Za to jak moja babcia rodziła moją mamę, to ledwo dojechała do szpitala i urodziła :-D Mam nadzieję, że mi też tak szybko pójdzie ;-)

W Rossmannie jest waga elektroniczna za 50zł jak kogoś interesuje :D

Ostatnio edytowane przez moderatora:
To tak jak ja... zbadali mnie przy przyjeciu do szpitala, a tam 9 cm...

Masala, nie chce cie dolowac, ale to co jest na stronie nie ma sie w ogole do ich praktyk na lotniskach.

Witam się mocno zmęczona....skopana przez dzieci na maxa....ledwo na oczy widzę...coraz mniej mamy juz siły- ale i tak poczytam co tam dzisiaj pisałyście bo się za Wami stęskniłam:);-):tak:

Ja juz dotarłam do domu byłam po pracy jeszcze w miescie co sie dzieje w sklepach to obłęd dosłownie kupiłam córci tylko spódniczke i białą elegancka bluzke męzowi koszule i spodnie dla małego nic bo on juz ma wszystko choc mnie korciło ale rozsądek górą:tak:( sobie jak zwykle nic) i uciekłam z tamtąd bo mi sie normalnie słabo robiło od tych tłumów:-p

teraz grzeje pomidorowa i uwaga Znów knedle!!!!!!!!!! ostatnio zyc bezz nich nie moge:no: mąz twierdzi ze mały na tych moich kluskach wszelkiego rodzaju tak rosnie hahah ok lece wrzucic do gara i wmiedzy czasie poczytam co tam u was sie przez ten czas wydarzyło:-p

A ja się pochwale że kopią nam wodę!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Rano zadzwoniła do nas mama ze widziała kręcącego się kierownika jednej z firm wykonawczych- oglądał teren:) A 1,5 godz. później już była tam koparka i brygada:) hurrrrraaaaaaa do końca roku mamy mieć wszystko podłączone- do samego domu i licznik a w nim :)

Ewe-
fajne kociaki a imię Enigma mnie powaliło tak mocno fajnie brzmi:) po imieniu powiedziałabym ze ona jest kotem dominujący w tym duecie- a nie na odwrót jak to piszesz:):-)

Tulip- jak lekarz każe odpoczywać to słuchaj grzecznie:) ;-)..przy okazji częściej do nas zaglądaj to na pewno czas Ci tak będzie leciał ze nie będzie Ci w głowie sprzątania czy inne domowe roboty:):-)

Ewi- ej Ty wariatko- z tymi skurczami jeszcze tak latałaś i jeszcze ta pasterka. Ja ani kroku nie zrobiłam w te święta do kościoła- ledwo wysiedziałam na Wszystkich Świętych w tłumie a teraz to bym chyba w nim po 5 min.zaczęła rodzic:):). Dobrze ze wszystko już jest oki:)

Koncia- sny to Ty masz przebojowe...szkoda ze to tylko sny.....

Futrzaczku- ja trzymam ciuszki w tych pudłach co wrzucałam kiedyś fotki:) jakbym to miala trzymać w pólkach to tez myślę tak jak Ty- ze wszystko byłoby do porodu zakurzone:(

Ostatnia edycja:
reklama
hej, hej
Witam się po świętach
Wiktor jak zwykle chory, więc siedzimy w domu, tylko na świeta przenieśliśmy się do mamy.
Brzuch się cholernie stawia i nic nie pozwala mi robić :dry: ledwo coś zacznę przesuwać to już dostaję taaakie kopniaki od małej, ze aż siadam, a po chwili brzuch twardnieje i zaczyna ciążyć i lecę się położyć. Więc jak nadchodzą chwile że mam powera to nie ważne czy to niedziela, czy północ ruszam do sprzątania ;)

a to nie za wcześnie z tym praniem?:-) tak się pytam...bo jak pomyślę że teraz bym zrobiła pranie to ciuszki by chyba zakurzyły się do marca... chyba że pakujecie w coś ciuszki?

ja też już mam połowę popraną, 1/4 wyprasowaną, reszta czeka ;)
Dziś przytachaliśmy komodę dla dzieciaczka do naszej sypialni i już zaczynam upychać szuflady. Ciuszki po wyprasowaniu ładuję rozmiarami w woreczki, aby się nie kurzyły. Potem nie będę miała siły prasować, a wolę nie liczyć na czyjąś pomoc, bo mozna się przeliczyć :-p
Vetka
- ja też mam full zapas na pierwsze mieś. pewnie części nawet nie przymierzę.

trzymajcie się ciepło

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry