reklama

Marcóweczki 2011

My jeszcze nikomu nie mówiliśmy, bo dopiero co sami się dowiedzieliśmy. Najlepsze jest to ze stało się to przy pierwszym staraniu:-) tak się cieszyłam, ze przez kilka dni o niczym innym nie myślałam,chodziłam rozkojarzona i nawet zapomniałam wziasc ze sobą kluczy od m-kania (co nigdy wcześniej mi się nie zdarzyło) potem wspinałam się na 1-wsze piętro po dachu sąsiada.Teraz będę się pilnować, bo z brzuchem już się nie uda wspiąć:-D
Rodzicom powiem na początku sierpnia,bo lecę wtedy do Polski. Moja siostra jest w 7-mym m-cu i wszyscy przeżywają jej ciąże,wiec ich zaskoczę,bo nikt nawet nie spodziewa się ze ja tez;-)
napisze Wam jak zareagowali:happy:

reklama
witam dziewczyny :-)
Ja to dzisiaj znowu problem ze wstaniem z łóżka :-D mogłabym spać i spać cały dzień :-) mój mnie wygonił z wyrka o 11 ,już po śniadanku jestem i obmyślam plan obiadu :-D ale chyba zrobię pieczonego kurczaka coś mam smaka :-) a wczoraj o 21 naszło mnie na zapiekanki ale chodziły za mną już chyba tydzień i w końcu zrobiłam je wczoraj :-D
dziewczyny miłej i spokojnej niedzieli wam życzę :-)

Cześć Dziewczyny
Wczoraj nawet nie wchodziłam na forum (ale WY macie siłe tworczą):-), bo miałam dobry dzień więcposprzatałam, zakupy zrobiłam upiekłam dwa ciasta i zrobiłam sałatkę mamusi na imieniny a teraz się robię na bóstwo . (chyba powiem rodzicom na tych imieninach).:tak:

kasienka zazdroszczę siły, ja ledwo schab upiekłam z warzywami na obiadek, coś tam skubnęłam, ale smaka średnio mam. będę jeść w nocy z poziomkami:-)

my chyba też będziemy musieli powiedzieć wcześniej, bo już ledwo brzuszek ukrywam, no chyba, że teściowie wyjadą na wakacje do 15 sierpnia bez pożegnania. wtedy spokój będzie przynajmniej z ich strony:tak:

:-),a miałaś w rodzinie takie przypadki ??? Moja babcia urodziła bliźniaki,więc u mnie jest duże prawdopodobieństwo,ale lekarz stwierdził pojedyńczy pęcherzyk.

U mnie o ciąży wiedzy już wszyscy:rodzina,koleżanki ....

Aneta- po odstawieniu antykoncepcji zdarza się, że pęka więcej jak jeden pęcherzyk, bo zazwyczaj nie ma pecharzyka dominującego i dlatego w pierwszysch 2-3 cyklach po odstawieniu antykoncepcji jest zwiększona szansa na ciążę mnogą ale dwujajową. Z tego co wiem bliźniąt w rodzinie nie było. Zobaczymy w połowie wrzesnia, wtedy pójdę na usg w 12 tyg to się zobaczy czy sa fiztaszki czy jeden orzeszek;-)

Fifi - haha to ja podobnie, caly czas najchetniej bym spala, teraz sie obudzilam z drzemki, wczoraj poszlam spac ok 23 (a zazwyczaj chodze spac ok 1-2)...w pierwszej ciazy tez tak mialam :D

reklama
Dziewczyny mam pytanie moze troche glupie ale dzis przeczytalam ze na soku kubus malinowy jest napisane ze jest bogaty w wit. A a podobno powinno sie uwazac na ta wit.
Myslicie ze mozna go pic?

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry