reklama

Marcóweczki 2011

Malinka- no my tak mamy bo juz tak wysoko jestesmy:) i nam strasznieeeeeeeeeeeeeeeee ciezko:) Ja to bym tak chciala zeby moje królewny wazyly po 1900:) byłoby wtedy 3800 jzu w brzuszku i to by wszystko tłumaczyło:)

Uciekam sie wykapać....i nyny- jestem zmęczona jak koń bo biegach:):) ha ha
kolorowych snów:)

reklama
milu nic ci nie bedzie na pewno nam sie wszystko uda i bedzie po naszej mysli zobaczysz ze wszystko nam sie pouklada ja np znowu dzis dostalam kartke z pracy od klubowiczow ze dam rade i mam nie panikowac i tak wlasnie zrobie boje sie ale co tam dla szymona wszystko!;-)a ze tak zapytam to kiedy sie spodziewasz pojsc do szpitala? jak wogole rzuszek sie trzyma??

Tylko nie kulki ;-)

Nudzi mi sie.
Stwierdzilam, ze jestem uzalezniona od kompa. Pewnie jak sie mlody urodzi to sie odzaleznie :)
Poszlabym spac, ale chyba ciut za wczesnie jest. M. juz lezy na gorze, znowu o 4 mnie obudzi i bedzie zmywal, grrr

Ale to ruskie zamówione:tak: a takich to w święta się nie je:no::-D:-D a i jeszcze krokiety z mięskiem - połowa już nasmażone (23szt) a teraz odpoczywam bo rozgwiazda mnie boli od długiego stania

Za mną chodzą od nie wiem kiedy i zawsze o nich sobie przypominam jak w Lidlu zakupy robię:tak: że zdało by się frytkownicę odpalić:dry::tak::-D:-D.
Bosa - co do proszku dla maleństwa to na początku płyn Lovela i próbki ze szpitala a potem sensitive i podwójne płukanie.
Ewe - zbieram się od kilku dni i nie mogę napisać:no: - mam prośbę wstaw sobie suwaczek w podpis;-):tak:.

nie wiem czy potrafie to zrobic tzn. wstawic suwaczek :-D a i pogubilam sie z czym sie zbierasz od kilku dni i nie mozesz napisac ??

To ja sie ładnie przywitam na samą noc dzień dobry wieczór kochane wirtualne przyjacióleczki:)

a ja dzisiaj w końcu ogarnełam mieszkanie po tych świetach zrobiłam normalny obiad bo na ryby już patrzec nie mogłąm poznaczyłam ciuszki które wczoraj przywiozłam bo są do zwrotu i wstyd sie przyznać mimo że emek ma dzisiaj imieniny nie miałam nawet 5 minut czasu dla niego więć zaraz uciekam

a teraz opisze wam numer dnia emek zamówił na świeta dla małej prezent( oszalał) mate edukacyjną co jak sie na nią nadusi to pod danym obrazkiem są odgłosy zwierzaków i świecą sie świtełka prezent dopiero dzisiaj przyszedł więc mówie do ema że ma sprawdzić czy wogóle działa podłaczył baterie rozłożył na podłodze i zaczął dusić. I wydobyły sie ryki krowy więc nasz piesz dostał szału podleciał do tej maty zacząl na nią szczekać drapać i ciężko było go odciągnąć bo by ją zażarł póżniej położył sie obok i warczał jak szalony więc emek schował bo pies by furi od tej krowy dostał:) póżniej pakowaliśmy paczki na wysyłke i em rozłożył szary papier na podłodze a pies do ataku połóżył sie na tym papierze i niechciał zejść ale póżniej wyczaił że nawet jak czaśnie łapą to krowa nie buczy i jaśnie raczył zejść z tego papieru pół dnia sie hihrałam z tego naszego oszołoma mam nadzieje że zapomni za jakiś czas o co w tym biega i mała będzie mogła sie nią bawić:\

no to teraz lece do emka bo sie obrazi że go tak zaniedbuje:) a do was wlece jutro

Leniwych z buczka i cukrem bym zjadla. Albo moze nalesniki z serem? Pewnie sobie nie zrobie.
Ide spac.
Kotka bym sobie przytulila,ale swinia na szafce siedzi za choinka, wiec go sobie nie sciagne. Rano sobie przytule :)

dobranoc. Zaraz koniec roku. Dla mnie dobrego roku :)

reklama
papciarkowa, a to dobre z tym pieskiem... usmielam sie na sama noc, az emek zapytal czy cos sie stalo:)
agacina... ja przez te Wasze apetyty to zwariuje dzis:P przez milutka frytki jadlam...ale na leniwe to juz zdecydowanie za pozno dzisiaj... moze jutro?.. pomysle:P
Poki co tez uciekam... jakis film sobie wlacze, zeby lepiej mi sie spalo:)
Do jutra marcoweczki

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry