• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Marcóweczki 2011

Widzę, że tutaj jak zawsze gwarno i tłoczno:-) mam nadzieję, że jak wrócę do Was w pon, to mnie jeszcze będziecie pamiętały. My nadrabiamy zaległości rodzinne, przyjacielskie, odsypiamy, a jutro wybieramy się na mega zakupy. już się nie mogę doczekać.
Na sylwka idziemy do teściów, ma przyjść jeszcze brat emka z córeczką. mam nadzieję, że będzie miło. Okazało się, że zapatrzyli się na nas i przed 40 stką zdecydowali się na drugiego bobasa:tak: to się będzie działo w 2011r.

reklama
Ja juz wykompana sterta prasowania znów mnie prześladuje:-D:-D:-D myśle intensywnie to co tu na kolacje zjesc:sorry2::sorry2: i jak narazie nie mam pojęcia.....

Katjusza- super w takim razie nie pozostaje mi nic inneg jak tylko życzyć wam udanej i szampańskiej zabawy:tak::tak:
Agacina-ty na budyn a ja na kisiel mam smaka ale za leniwa jestem zeby isc i sobie zrobic...........

a picolo tez bede miec z córcią obalimy ahhaha

scarletka baw sie dobrze w takim razie:)
pinka hehe ja ostatnio to codziennie mam dylemat co tu zjesc, a najgorsze jest to, ze co chwile ktoras z Was ma na cos ochote i przekazuje dalej:P
agacinadzieki, ja moj pierwszy dostalam poczta, nawet sie go wtedy nie spodziewalam:P

Pabelko a macie już jakieś konkretne miejsce wybrane?? Ja nie chcę tego tłumu i kolejek do jedzenia jak we Włodku czy Łebie.. Może jakaś agroturystyka.. Muszę się wziąć za szukanie!!

Mila ja Cię uduszę z tymi frytkami, zaraz dzwonię do eM jak daleko ma do domu i czy zje frytki z bigosem :D Udusi mnie za takie frykasy hahahahahaha Ja to bigosu nie tknę, zrobię sobie sojówki, on z kolei na sojówki nie może patrzeć ;)

A ja nie mogę szczęki dotknąć po tym znieczuleniu :/ 3 razy w ciągu półtora tygodnia w to samo miejsce musiało się skończyć obolałą szczeną.. I koniec - mam jeszcze sporo plomb do wymiany i jakieś ubytki, ale zostawiam to na po karmieniu, nie mam już zwyczajnie siły! Pójdę jeszcze we wtorek, niech mi oczyszczą i nafluoryzują, to może karmienie mi nie dobije tych pożal się Boże pseudozębów ;)

Agacina- czy w uk sa to nie wiem ja mam ze swojego sklepu:tak: polskie picolo:-p
Scarlet- oj bedzie sie działo w 2011 bo nasza kuzynka tez 3 dni temu dała cynka ze 2 krechy na tescie:tak: termin na sierpnia bedzie miała udanej zabawy jutro;-)
Masala- no własnie laski jak zaczna rzucac propozycje jedzenia to aż nie wiadomo co wybrac:rofl2::rofl2:
Mailnka- oj ty biedactwo oby szybko przestało cie bolec;-) bo ja jak mnie boli głowa czy paszcza to jestem nie do wytrzymania:rofl2:

hej babeczki:-)
M dostał wolne i sobie razem "odpoczywamy". Wstaliśmy o 6 rano, żeby pojechać po skierowanie do laryngologa. Udało mi się zagonić M i tym razem się nie wywinie. 5 stycznia idzie uporać się ze swoim chrapaniem :sorry2: Przy okazji odwiedziliśmy teściową i dostałam od niej kilka ciuszków z H&M. Ucieszyłam się, bo są śliczne i teściowej się wreszcie przypomniało, że ma wnuka w drodze, ale potem okazało się, że kupowała ubranka na chrzciny córeczki kuzynki M :confused2: i dla mnie też kupiła... No nic, nie wymagajmy za wiele od naszych teściowych :-p
Potem pojechaliśmy do mojego taty, M założył mu dzwonek zewnętrzny, bo stary zamarzł i nie działał :rofl2:
Potem były zakupy w Tesco. Zauważyłam, że z kasy pierwszeństwa najchętniej korzystają panowie :sorry2: Pewnie ciężarne żony zostawiają w domu
Wróciłam taka padnięta, że zjadłam spaghetti i poszłam spać. Dopiero teraz się troszkę ogarnęłam i nabrałam chęci, żeby usiąść do komputera. :-)
Lecę Was poczytać. :tak:

Ewi, przeczytałam ten artykuł o imionach i mi się przypomniało, że oglądałam pierwszy odcinek nowego serialu tvn na VOD "Prosto w serce" i M. Socha gra tak laskę o imieniu Konstancja :-D Może moje niesławne imię zyska na popularności.
I jeszcze dodam, że gdybym była chłopcem miałam mieć na imię Maks i to imię podoba mi się od zawsze ,a teraz czytam, że jest "zbyt popularne" :sorry2: osobiście nie zauważyłam, choć rzeczywiście występuje nieco częściej niż w moim dzieciństwie. Tak się śmiejemy z M, że każdemu trzeba by wymyślać indywidualne imię i może wszyscy byliby zadowoleni :rofl2:

Gniewosz Mściwosz i Samanta Kiełbasa z Wieprza mnie rozłożyli na łopatki :-D:rofl2::-D

Ostatnio edytowane przez moderatora:
jezuu jak tu was nadrobic z czytaniem ledwo nadazam a jakbym miala na wszystko oopowiadac to bym chyba krecka dostala:)a tak co do sylwka to ja tez w domku bo m w pracy maja 130 osob w restauracji na sylwka wiec pewnie pojde w kimke albo na bb bede siedziec bo zanim on wroci to juz umre z nudow z bbc:) dobrze ze nowy rok ma wolny chociaz:)

trzebiska - śliczny sierściuch, kurde mój wlkp coś słabo zarósł w porównaniu z Twoim siwkiem... a kucyki to mają kilka cm futra. Dziś robiłam im mesz niech cos ciepłego na noc dostaną i erki polarowej nie ściągnęłam, bo mimo że na dworze -10 to w stajni -7 cos mi się wyziębiło tam ;/ a siana mam dość mało, więc trzymam się dawki min 10kg/dziennie na konia i dokładam owsiankę.
migotka - współczuję szpitala, założyli Ci ten krążek? Trzymaj się

miłego wieczoru babeczki

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry