• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Marcóweczki 2011

Pewnie się "gotuja" na tego sylwka:):-p:-D. Ale masz racje mi się ciut przejadły kisielki- fisielki. Teraz może raz w tyg.taki wsunę i tyle:tak:. Chipsy+ptasie mleczko= kobieta w ciąży :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D- tylko my tak potrafimy zgrabnie mieszac:):-p

reklama
Koncia mojego M brat będzie miał Maxa. Mają termin na 15 stycznia a pozatym to nie słyszałam żeby ktoś tak dał na imię dziecku. Mi się zdawało że Hania mało popularne a tu na forum kilka marcjanek ma już Hanie i dwie w drodze i u znajomych mała Hania się pojawiła. Nagły boom aż sie zniechęciłam do tego imienia...

Ewi u mojej koleżanki, która mieszka w Niemczech będzie Hannah :D Dobijamy ich, że będzie mała Hannah Montana :D Hahahahaha Ale Hania bardzo mi się podoba, mam w pracy Hanię i świetna z niej babka :D

Harszka no i czemu tak? Tyle się nachodziłaś, mały też penwie nie był zbyt zachwycony dentystą, a i tak nie pomogło :/ Szkoda.. Mam nadzieję jednak, że moje chodzenie i dbanie o ząbki Jasia dadzą mu lepszy los z zębami niż ja miałam, bo o tym to książkę by można napisać i nikomu nie życzę ;)

Milusia i pewnie jeszcze bigosiku skubnę od eMka z talerza do tej mojej bułki z miodem hahahahahahaha

Ja po odprężającej kąpieli:-p:tak::rofl2:. Żebym nie była gorsza:sorry2::-p dojadam ciasteczka maszynkowe i kawą Inką z mlekiem zapijam:tak::-).
Mi się zdawało że Hania mało popularne a tu na forum kilka marcjanek ma już Hanie i dwie w drodze i u znajomych mała Hania się pojawiła. Nagły boom aż sie zniechęciłam do tego imienia...
Nasza adminka Aniaslu ma córcie Hanię:tak::-) - jakimi tekstami wszystkich kładzie:tak::szok::-D:-D to poczytacie na blogu;-):tak: Forum BabyBoom - Na Płatniczej... - Blogi

Dorwałam się i ja do kompa:-) właśnie próbuje nadrobić wasze posty.U mnie wszystko w porządku za chwile zaczynam wyżerkę w formie zawijaków drożdżowych z makiem,które przed chwila wyciąglam z piekarnika a do tego cieple mleko;-) Az się boje pomyśleć jaka zgaga w nocy będzie..
Milego wieczorku

Malina znikneła a ja sie pojawiam;)dzieki za pamiec o mnie;) co do stelazu to powiem Ci ze jest całkiem niezle,rozłozylismy i przymiezylismy w łazience i stwierdzamy ze jak wleje sie wody i wrzuci dzidzie to bedzie ok;)my wzielismy ten stelaz całkiem płaski bez tych okragłych bokow
Mili,Malinka ja sie nie ''gotuje'' do sylwka bo nie ma do czego;)dzien jutro zaczne praca tzn bede czesac kuzynke na bal:)a potem M robi spagetti na obiad a potem bedziemy sie objadac chipsami;)
Ja na kolacje mam grzanki z serem;)własnie M robi;)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry