• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Marcóweczki 2011

Aaaaaa jeszcze chciałam Wam powiedziec ze w poniedziałek mam wizyte u ginka,ciekawe co tam u mojej małej słychac;)choc wiem ze usg nie bedzie to ciesze sie na wizyte:)
ps
w poniedziałek na tvn w programie''miedzy kuchnia a salonem'' bedzie rozmowa o wyborze łozeczka dla dzidzi:)

reklama
Produkujecie niemiłosiernie widze
Milusia juz Ci sie przejadł kisiel fisiel nie może być ja sobie właśnie zrobiłam do tego mam kogurt z musli i orzeszki w czekoladzie jak wlizie to jeszcze banan wczoraj za to rozwalił mnie mój ojciec jadł sałatke przygryzał śledziem po kaszubsku i chlebem z kaszanką a podobno ciężarne mają zachcianki :) a mój em to już standardowo zupy przygryza chlebem z pasztetem więc moja pomiodorówka z ryżem i bananem to jest pikuś

Lece poczytać co tam dalej naskrobałyście

czesc kulki wrocilam na minutke tez mam ochote na kisiel ale jak go tu w siebie wepchnac jak may mi przez zoladek probuje wyjsc caly dzien jak sie przesuwa to brzuch caly mnie ciagnie z nim:szok::-D:baffled:

Dobranoc brzuchatki :)
Idziemy wyspac sie przed sylwestrem ;)
Viki dzis strasznie lobuzuje. Wierzga, rzuca sie, jak czasami kopnie to az zajecze. Teraz w poprzek sie ulozyl. O, wypina sie, o dziwo po lewej stronie. Caly dzien po prawej siedzial.

Pa, do jutra :)

Wszystkie mowią dobranoc, a mi dopiero udało się w miarę nadgonić popołudniowe zaległości :sorry2: Wieczorem pojechaliśmy do Tesco na zakupy. To nie był dobry pomysł.. półki puste a do kas takie kolejki, że gdyby nie moja ciąża to z godzinę byśmy postali.. Dobrze, że eM jest duży to nikt nie probował dyskutować na temat mojego pierwszeństwa :-D

Pabelko a macie już jakieś konkretne miejsce wybrane?? Ja nie chcę tego tłumu i kolejek do jedzenia jak we Włodku czy Łebie.. Może jakaś agroturystyka.. Muszę się wziąć za szukanie!!

Doświadczenia dużego w tym temacie nie mam, ale pomyślałabym chyba o Pogorzelicy. Tam prawie nic nie ma poza piaszczystą plażą i "deptakiem", czyli na wypoczynek z dzidziusiem idealnie. W razie czego można przejść się na spacer do Niechorza, ktore ma już bardziej rozbudowane atrakcje, a i Rewal jest tylko kilka kilometrów dalej.. Chyba, że cos się zmieniło przez ostatnie kilka sezonów :sorry2: Kurcze, eMek pewnie już niedługo będzie musiał sobie urlop zaklepywać w pracy. I jak tu się dowiedzieć, kiedy ładna pogoda będzie :confused::-D

Gniewosz Mściwosz i Samanta Kiełbasa z Wieprza mnie rozłożyli na łopatki :-D:rofl2::-D

Moja babcia miała znajomą Carmen Pierdziwół - jej rodzice też mieli fantazję :oo2:

Mi się zdawało że Hania mało popularne a tu na forum kilka marcjanek ma już Hanie i dwie w drodze i u znajomych mała Hania się pojawiła. Nagły boom aż sie zniechęciłam do tego imienia...

Z tymi imonami to zauważyłam, że jest tak, że te, które w naszym pokoleniu były bardzo popularne, teraz nie są wybierane przez rodziców. Ja np w swoim otoczeniu nie słyszałam o żadnej malej Ani czy Dorotce.. Pewnie o tym, jak popularne nadałyśmy imię naszym pociochom przekonamy sie dopiero zapisując je czy to do żłobka czy też przedszkola :-)
Moja mama cały czas mi opowiada jak to siliła się na orginalność przy wyborze mojego imienia. I co? I przy pierwszych spacerkach w parku okazalo się, że połowa dziewczynek ma na imię Marta :-D
A do linkowni wrzucę stronę pokazującą popularność imion.

Pabella- ja tez jestem Marta :) I tez moja mama chciala dac mi orginalne imie, haha.

:sorry2: Kurcze, eMek pewnie już niedługo będzie musiał sobie urlop zaklepywać w pracy. I jak tu się dowiedzieć, kiedy ładna pogoda będzie :confused::-D

Mysle, ze mozemy sie zapytac naszych goralek :-D Milutek? Jakies rady???

hej mamusie:-)
dziś lenimy się z M w domku. On ma Johny Walkera, a ja Piccolo :-D Chciał mnie zabrać na obiadek do restauracji, ale pewnie trzeba mieć dziś rezerwacje :confused: Najwyżej się przejdziemy i wróciły z czymś na wynos :tak:
Moja waga mnie dziś przeraziła, raczej się nie skończy na 20kg :zawstydzona/y: Cholera, a ta mało jem...

reklama
Koncia- łączymy sie z Wami w domowym sylwestrze:) ja piccolo jeszcze nie mam ale emkowi zrobiłam mocny zapas piwka (to co lubi najbardziej) i mamy mamy 6 nowych filmów do obejrzenia- choć ja obstawiam ze do 1 mogę nie wytrzymać:)
A waga sie nie przejmuj- taki juz nasz urok ciężaróweczek- na pewne rzeczy nie mamy wpływu ale nie ma się co zadręczać bo to nas i dzidzie przecież stresuje:)

Harsharani- popytam dziadków na wsi o ta pogode- ha ha ha ha:-D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry