Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
. Cwane te kaczki, bo rezydują naprzeciwko sklepiku spożywczego, więc po tym jak pożarły przygotowany przeze mnie bochenek, naciągnęły nas na 2 kolejne
. Biedy chyba nie mają, bo były prawdziwe pielgrzymki z reklamóweczkami z pieczywkiem. Ale my chyba jednak nakarmiliśmy najlepiej, bo wariatki odprowadziły nas niemal pod blok, na koniec miałam stracha, że zaczną przełazić za. nami przez ulicę
. Na szczęście zostały.
) - rozchody. No i porozpisywałam punkty takie jak czynsz, rachunki, wyprawka, lekarz, fotel, odłożenie na szpital etc. etc. i dałam M. do sprawdzenia, czy się zgadza. A on na to, że brakuje punktu "PASZA DLA KACZEK - 120 zl" 
. I liczy mi, że 3 bochenki, to lekka przesada, ale 2 dziennie po 2 zl x 30 dni = 120 zl 

. Wariat mój kochany! A w sumie mogłabym dodać taki punkt do wydatków, gdyby miał mi zagwarantować, że codziennie znajdę czas, siłę i ochotę na mały spacerek w celu nakarmienia kaczuszek!

Siedzielismy sami popijając szampana z moją siostra i tatą na skypie. Niestety Hania nam sie rozchorowała miala w nocy gorączke do tego zwymiotowała do łózka, wiec zanim sie spokojnie polozyłam to była juz 5.00