Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Nowy Rok Wam służy
mój M. czyli mąż i Marcin w jednym:-) jest w domku na krótkim urlopie więc nadrabiamy brak wspólnego czasu, wczoraj miał urodzinki więc też byłam zajęta pieczeniem tortu i podejrzewam że na bieżąco może uda mi sie do Was zaglądać dopiero od piątku
dzisiaj znowu jedziemy do lekarza wieczorem bo kaszle coraz gorzej a ja już nie mam pomysłu jak jej pomóc:-( na szczęście pomimo dolegliwości humor nadal dopisuje:-)

nasze próby zaczęłam około 5 miesiąca kiedy główka była stabilna, ale cóż z tego że po kilkunastu minutach Hania miała dosyć:-( samo nosidełko ktore kupiłaś wygląda fajnie, sama zobaczysz czy Tobie i synkowi będzie odpowiadać - a że kupiłaś okazyjnie to gdyby było cos nie tak to nie będzie Ci żal;-)
Wszystko pewnie zależy od tych oddziałów ZUSu. Jak nam księgowa eMka powiedziała o tym ze kasę płacić mu będzie już ZUS to zaraz miałam Twoja sytuacje przed oczami!!Mili może macie lepiej zorganizowany Zusu mnie wiesz co było
chociaż teraz wypłacają w terminie
niedługo znów powinnam dostać kolejną wypłatę. I co macie zamiar z tym autem zrobić?
ja tez nie chcem sniegu bo przez niego nadal cholercie mam zatoki chore...wszystko ok a zotoki w dooopie...e tam juz sie od olbasa uzalezniam jak to mi gp radzi wachaj awchaj i jeszcze raz wachaj
a co mialas juz przyjemnosc odwolanego lotu kiedys??