Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

od dawna za mną chodza takie typowo polskie pączuszki
może to przez uczucie ociężałości... nie mam sił na nic
wczoraj znowu grzebałam w ciuszkach które mam dla Zosi, wybrałam tylko rozmiary 56 i 62 no i zrobiła się niezła kupka, do tego kocyki i 2 rożki więc jest tego trochę do prania i prasowania... w związku z tym że moje nadzieje na wykończenie góry pryskają pomału jak bańka mydlana, postanowiłam jutro zrobić reset w naszej szafie i komodzie, poprzenoszę co najczęściej używane, resztę pochowam a komodę przeznaczę na ubranka dla małej... no i czekam na materac do łóżeczka - mój pierwszy zakup wyprawkowy - aż mi smutno że nie mogę poszaleć:-(
też czekam z niecierpliwością na szczegółowe wieści, tym bardziej że Migotka trochę nam się tu pospieszyła;-)
będziemy czekać na każdy znak od Ciebie, więc jak tylko będziesz mogła to melduj! 

a z tą kobitką ze szpitala, wiadomo że człowiekowi smutno że tak nagle i bez przygotowań znalazła się w szpitalu, ale podejrzewam, że jak to trzecie dziecko to i jej mężuś to pewnie zorganizowany facet, i w domku wiele rzeczy miała , kwestia zrobienia prania i wyprasowania... choć z drugiej strony jak to już 3 dzidzius to mogła przypuszczać że terminu nie dotrzyma;-)

od kiedy macie chatę wolną?
może facet nie wie że do koleżanki żona musi przejść obok Twojego bloku, może to był jakiś skrót na koniec miasta?
Ja też;-)aha nie wiem czy któraś zaglądała ale zostawiłam swoje 3grosze![]()
.

.
:-).
- brawo dla Hanulki
:-).

juz nie wiem co mam ze sobą robić około 20:00 jestem mega spiąca a jak sie połoze to nie ma mocnych abym zasneła przecież to jakieś nielogiczne jest

najlepiej bym cos roztrzaskała tak mnie nosi...............