Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

od dawna za mną chodza takie typowo polskie pączuszki
może to przez uczucie ociężałości... nie mam sił na nic
wczoraj znowu grzebałam w ciuszkach które mam dla Zosi, wybrałam tylko rozmiary 56 i 62 no i zrobiła się niezła kupka, do tego kocyki i 2 rożki więc jest tego trochę do prania i prasowania... w związku z tym że moje nadzieje na wykończenie góry pryskają pomału jak bańka mydlana, postanowiłam jutro zrobić reset w naszej szafie i komodzie, poprzenoszę co najczęściej używane, resztę pochowam a komodę przeznaczę na ubranka dla małej... no i czekam na materac do łóżeczka - mój pierwszy zakup wyprawkowy - aż mi smutno że nie mogę poszaleć:-(
też czekam z niecierpliwością na szczegółowe wieści, tym bardziej że Migotka trochę nam się tu pospieszyła;-)
będziemy czekać na każdy znak od Ciebie, więc jak tylko będziesz mogła to melduj! 

a z tą kobitką ze szpitala, wiadomo że człowiekowi smutno że tak nagle i bez przygotowań znalazła się w szpitalu, ale podejrzewam, że jak to trzecie dziecko to i jej mężuś to pewnie zorganizowany facet, i w domku wiele rzeczy miała , kwestia zrobienia prania i wyprasowania... choć z drugiej strony jak to już 3 dzidzius to mogła przypuszczać że terminu nie dotrzyma;-)

od kiedy macie chatę wolną?
może facet nie wie że do koleżanki żona musi przejść obok Twojego bloku, może to był jakiś skrót na koniec miasta?
Ja też;-)aha nie wiem czy któraś zaglądała ale zostawiłam swoje 3grosze![]()
.

.
:-).
- brawo dla Hanulki
:-).

juz nie wiem co mam ze sobą robić około 20:00 jestem mega spiąca a jak sie połoze to nie ma mocnych abym zasneła przecież to jakieś nielogiczne jest

najlepiej bym cos roztrzaskała tak mnie nosi...............