reklama

Marcóweczki 2011

hej,
dziś odpoczywam caly dzien i zbiera sily na jutro - W. wiozę do p-la i zabieram się za porządkow cd.

Solenizantom życzę spełnienia marzeń i lekkiego porodu, zdrowego dzieciątka i milego dzisiejszego wieczorku :tak:

Kto coś ode mnie chce to pw z mailem proszę :)

oj spadam spać, jakaś zdechla jestem, ale humor jest ok, uff w końcu koniec humorków :D
do jutra

reklama
Witam :-)
Wszystkim solenizantkom wczorajszym i dzisiejszym sto lat!!! :tak:

Pokoik prawie pomalowany. Piękne kolorki wyszły. Pomachałam chwile pędzlem, tam gdzie M nie doszedł wałkiem i padam na pyszczek. Teraz trzeba tylko dopieścić całość i posprzątać i czekamy na naklejki :-D nosi mnie, już bym chciała naklejać...
W całym domu pełno pyłu remontowego. Tak jak wypucowałam moją nową kuchnię, tak znowu jest szara. Zresztą ją też trzeba dopieścić :-p drobne poprawki malarskie i listwy przy podłogach wszędzie do zrobienia. Niby wsio gotowe, a jeszcze tyle...

Hej :)

Wiem, ze pewnie nikt mnie juz tu nie pamieta, ale nie moglam sie powstrzymac bo przypadkiem weszlam na forum i zobaczylam watek gratulacyjny. Jestem w ciezkim szoku, ze Marcoweczki juz zaczynaja sie rozpakowywac. Chcialam tylko pogratulowac serdecznie mamom i kruszynkom, a reszcie zyczyc przyjemnej koncowki ciazy :)

pozdrawiam

Ufff jak dobrze, że wy na tej końcówce takiej produkcji jak dawniej nie macie ;-) jeszcze z miesiąc temu to od rana miała bym z 15 stron do nadrobienia .... :-D
Zmykam spać, resztę wątków jutro nadrobię, wszystkim spokojnej nocki życzę.

reklama
prosze, niech mnie ktos dobije... Znow mielismy alarm, a na dodatek wrocilam, dalam buziaka Olafowi- a tam co? gorace czolo....

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry