reklama

Marcóweczki 2011

reklama
oj ciężki mam dzien, mimo planów nic nie zrobiłam oprócz obiadu :-( sapię jak lokomotywa, jestem zmęczona, mogłam się wyspać zamiast probować sprzątać. Ociężała umyslowo jestem. Jutro wyśpię się jak wrócę z p-la. Ciągnie mnie w pachwinach, brzuch się spina, malutka kręci się bardzo, skóra jakby miała pęknąć, jem cały dzień jak szalona :sorry: a energii nie przybywa. Teraz nalykalam sie Asmagu i czekam aż brzuch puści

Malinko
- widzę, że już uspokoiłaś się trochę ;-) no i dobrze, bo jak mi 3 lekarzy powiedziało, łącznie z logopedą, że NIE WOLNO się stresować w ciąży, bo dzidzia cierpi, to i ja sie wyciszyłam i przestałam nerwicować. A tym bardziej, że lekarz widział Twoje obrzęki i nie skierował do szpitala, więc nie jest źle. Zaufaj mu.
buty - mimo braku obrzęków, noszę o rozmiar większe. Własnie wczoraj mama kupiła mi nowe kozaki już druga para w ciąży! noga mi się tak rozrosła :baffled:.
Przytulam cieplutko jeszcze trochę trzeba wytrwać dasz radę :tak:

Harsh - porób zestwy to chlopaki sobie poradzą :-) ja od 2 dni uczę Wiktora, że ma sobie przygotowywać ciuchy do p-la po kolei: zaczynamy od wyboru bluzki, podkoszulki, spodni, potem gatki i skarpetki. Znając młodego, wiem że potem bedzie na tacie wymuszał te czynności, które za mną robi ;) No i ja mam to szczęście, że mama mieszka blisko i ona pewnie będzie podjeżdżała i wiozła W. do p-la to dopilnuje wszystkiego. Ale najbardziej martwią mnie choroby, że mi malutką W. będzie non stop zarażał. Oby pomoglo to szczepienie. Oj będzie się działo.

Papcia - a skąd Ty wiesz, że bedą za krótkie? Widzialaś pierworódkę w wersji zwierzęcej i po karmieniu? Wiesz jak maly sysak potrafi cycuchy ponaciągać :-p

Moja kumpela po 2 dzieci mówi, że ona może być w ciąży, może rodzić, ale niech ktoś za nią pierwsze tygodnie pochodzi ;) A mąż ją namawia na trzecie ;p

Opuściliśmy cenę za auto, to może ktoś się wreszcie zdecyduje....................

Suty mnie boląąąąąąąąąąąąąąąąąąąąąąą!!!!

Pastelka masz absolutną rację - prędzej czy później wszystkie będziemy miały wentyle jak od tira :DDDDDDDDDDDDDD

Ostatnia edycja:
Moja kumpela po 2 dzieci mówi, że ona może być w ciąży, może rodzić, ale niech ktoś za nią pierwsze tygodnie pochodzi ;) A mąż ją namawia na trzecie ;p

Opuściliśmy cenę za auto, to może ktoś się wreszcie zdecyduje....................

Suty mnie boląąąąąąąąąąąąąąąąąąąąąąą!!!!

bolą cię pewnie od tego czytania tutaj o problemach sutkowych i ssakach je wyciągających:-D hehehe :-D mi od tego wszystkiego się schowały:-D ale na szczęście nie bolą:-D

najgorsze jest to że ja głodna się robię a średnio w domu z jedzeniem ...jakoś nie mieliśmy siły do sklepu zajechać no i pusto w lodówce:-(

kochane tak piszecie o uczuleniach i sobie przypomnialam ze marzec/kwiecien- to sa moje alergiczne miesiace :(:( Mam uczulenie na pylki drzew...chyba sie na zas wybiore do alergologa, zeby miec recepty na jakies lagodne leki i spraye gotowe...Choc po ciuchu licze na to ze ciaza mi zalagodzi alergie- albo zniknie ona na zawsze- podobno czesto sie tak dzieje
Tulip- ja już do 2 tyg. czuję, że drzewa zaczęły wegetację, byłam u alergologa, bo kichaniu i lzawieniu nie bylo konca, a leki mam odstwione. no i dostałam Budherin do nosa /Wiki też/ i jakoś nam ulżylo. A trawy najgorzej pylą latem wiosnę mam nadzieję przeżyć bez leków. A w terminie sianokosow to z domu nie wyjdę...

Futrzak pękł mi sut i dlatego boli :/
A u mnie na odwrót doopa pełna, w lodówce spaghetti i kurczak, a w zamrażarce pierogi i walczę ze swoim wilczym apetytem :/

reklama
eeeeeeeeeeeeeeeeeeeee ! Ja nie chcę wentyli jak u tira!!!!!!!!!!!! :-(

ehh...
to ja sobie zjem...hmmm... chleb z serem:-( a mam ochotę na twoje spagetti i kurczaka a na pierogi to zawsze i o każej porze:-D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry