futrzakowa
yea! to ja!
hmmm... przy skurczach do porodu chyba bym nie ryzykowała:-) hehe...a u mnie pod szpitalem nie ma jeszcze parkingu więc ja sama na taką wycieczkę chyba bym się nie zdecydowała

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.

To co, chyba sobie odpuszcze ;-)hmmm... przy skurczach do porodu chyba bym nie ryzykowała:-) hehe...a u mnie pod szpitalem nie ma jeszcze parkingu więc ja sama na taką wycieczkę chyba bym się nie zdecydowała![]()
sama przyjechala? o kurcze! to moze i ja rozwaze ten pomysl ;-)ja tez jezdze autem inaczej bylabym uziemiona a teraz jak eMek pojechal to chyba bym zdechla z glodu i z nudow ;-) i tez zapinam pasy jak przyjmowali mnie do szpitala to jedna laska sama autem do porodu przyjechala i to bylo z tego co sie zorientowalam jej drugie dziecko![]()
no chyba że jest noc to jest szansa na zaparkowanie pod szpitalem ... tam chyba jest łącznie z 10 miejsc:-)

pewnie poszlibysmy na ''sanctum'',ale leci dopiero o 21:25 wiec srednio nam dzis ten czas pasowal.