reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Marcóweczki 2011

Cliford powodzenia na sesji!!! &&&&&

Harsh
- masakra z tę twoją rodzinką - nawet nie wiem do czego to porównać .... :baffled:
dużo zdrówka dla Ola

Milutek już spacerki planuje!!!!!!!! :-) I chrzciny, jak fajnie :-)
O rany !!! 40 gości :szok: - my to 12 max. ja to kicham, i też jakąś restaurację wynajmiemy, tzn stół jeden z rezerwacją :-D

bo u mnie wszyscy wszystkich zapraszają. Moja chrześnica (córka mamy siostry) np. ciągle chodzi i powtarza że będzie mała Hania i pojadą na chrzciny itd. i co ja mam zrobić? Zaprosić 12 latkę samą czy w ogóle nie prosić i zrobić jej przykrość. Głupie sytuacje... Więc pewnie będę musiała zaprosić i mamy i taty rodzeństwo i dziadków bo to ich pierwsza prawnuczka a jak ja zaproszę to i M zaprosi no i bedzie tłum...
- no proszę Cię kobieto bez przesady :no: - u nas też wiele osób liczy na zaproszenie, ale nas po prostu na to nie stać - więc się przeliczą :baffled: - jak są normalni to się nie obrażą, poza tym to chrzciny, a nie wesele - jak nie macie ochoty kogoś zapraszać, to po co sobie kłopot robić i jeszcze przy takim maleństwie ... nie daj się!!!!!!!!

Ja nie wyobrażam sobie stać przy garach, ani gonić do roboty jedną czy drugą babcię - chociaż pewnie by z chęcią pomogły, więc ilość osób musi być dostosowana również do możliwości naszego portfela ... :tak:. Zjedzą obiad, deser i nara -do domu - przecież kurde małe dziecko najważniejsze !!!!!!! :angry:

Mami moja babcia ma takiego psa i wierz mi że ja myślałam że większych psotników od bernardynów nie ma a jednak berneński pies pasterski wydaje mi sie w tym momencie nie do pobicia tak broi
To dobrze!!! :-D nie wyobrażam sobie takiego leniwego sierściucha :-D, a do pewnego stopnia oczywiście to też kwestia ułożenia zwierzaka.

Ewe Gratulacje zdanego egzaminu!!! :tak:

Markuł WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO!!!!!

Malinka dużo zdrówka, a co tobie się tak spieszy z tym rozpakowywaniem????

Bosa a co lekarz na te twoje wymioty??? Żadnej rady, ani pomocy??? :no:

hej laseczki marcóweczki :-)
W porównaniu z innymi miesiącami, to coś wolno się rozpakowujemy:-p
Koncia, a jak sie zacznie to wszystkie na raz nas ruszy zobaczysz :-D

Justysia również dużo zdrówka życzę

Pastelka zdrówka dla synka!!!!!!!!!

Oj co to za choróbska was dopadają :angry:

Kurde nie mam siły już wam odpisywa aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!!! :baffled:

Papcia :-D:-D:-D przepraszam, ale nie mogłam się powstrzymac :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

Pinka żyjesz??? Czy to już??? :szok:

łoooooooo - nie wierzę, że was nadrobiłam :no::-)

reklama
PINKA????? HALO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

a jesli chodzi o chrzciny to my tez tylko zapraszamy najblizsza rodzine i tez ze wzgledow finansowych ale i wg nas spokojnie styknie najblizsza rodzina i kuniec.

jestem

dalej boli ale na chwile obecna ból stal sie ze tak powiem przyjemniejszy taki mulący brzuch nadal bardzo twardy ciagne mnie strasznie na dół i parcie na pecherz dosłownie co 3 minuty

zobaczymy co z tego bedzie,znając zycie nic:-(

mi po prysznicu przeszły przedwczoraj klucia i bóle, a liście malin kupiłam, ale jeszcze zaparzać nie zamierzam, na razie meliskę popijam ;p
nikt nie urodził i nie rodzi to idę sobie spać o!
dobranoc

pinka - dobrze ze jestes - ulzylo mi:)
a ja przed chwila mialam straaaaszzny bol w pachwinie ktory rozpoczynal sie pod pepkiem i konczyl w krzyzu.... juz taki mialam kilka razy ale nie az tak silny...masakra urodzic mozna... dobrze ze przeszlo...:baffled:

Jestem spowrotem zmyło sie jest tak jak powinno byc odrazu czyli jutro umyje buzie wieczorem peelingiem i bedzie sesja seeeesesesesesesse a niech no mi sie jeszcze któraś zaśmieje

Pinka trzymam kciuki żeby to było już to

reklama
dobrej nocki dziewczynki klade sie juz prosze zebyscie jutro byly grzeczne i nie naskrobaly wiecej niz 5 str. bo nie nadrobie was za szybko a jutro na uczleni posiedze do 17 chyba wrrrrrrrr...........

Do góry