reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Marcóweczki 2011

reklama
Papcia nastepnym razem (oby sie nie powtorzyło) mocno natłusc brwi albo pocieraj popiołem z papierosow;)to sa sprawdzone sposoby,działaja tez na ufarbowana skore dookoła twarzy po farbowaniu włosow;) a tez dobrze jest przed henna posmarowac brwi kremem jesli boisz sie ze beda za ciemne ale wtedy tez szybciej sie zmyje.
Katjusza oj sie usmiałam z tej suszarki;)i szyneczki;)
Pinka no to co rodzisz czy sie rozmysliłas?;)ja mam herbatke ale chciałam ja po weekendzie popijac a tu znowu zmiana planow przez wyjazd M.

Dziewczyny - Pan Mąż został znów bohaterem w swoim domu - SUSZARKA WISI :-)
Ja padam, brzuch mnie boli a za to obśmiewanie eMka i Papci tylko mnie pokarało i teraz Mała świdruje mi dziurę w pochwie - mam nadzieję, że przynajmniej głową bo tak się wierciła, że mogła jakiego fikoła strzelić! Kręgosłup mi pęka, pachwiny rozrywa, dobrze mi tak!!
buziaki na dobranoc!!
:-)

Katjuszka no to gratuluje;)w nagrode M bedzie mogł powiesic jutro pranie;)

Własnie gulasz sie dogotował bo jutro moj tatus wpada na obiadek wiec ja moge isc spac;)
kolorowych snow laseczki:)

Malinko - Jasiu urodzi sie kiedy będzie uważał za stosowne

Vetuś tylko, że on już waży 4600g :/ Nawet z półkg pomyłką usg będzie duży, za duży..

Papcia dałaś czadu ;ppppppppppppp
Hars no jak mogłaś, teraz Olo będzie miał traumę, Ty to masz pomysły ;)
Bosa czasem z rodziną to faktycznie najlepiej na zdjęciu ech..
Pinka znikła :/ czekamy..

Po obiadku u mamy zasnęłam jak kamień, chyba ze 3h spałam, zjadłam kolację, posiedziałam z eMkiem i dalej spać idę, jeszcze tylko pokręcę "stereo" na cyckach ;))))

Ps. Właśnie się fq***am jak zobaczyłam grafik eMka na przyszły tydzień, 3 noce z rzędu a piątek dzień, a ten drugi 3 dzienne trasy.. Jak on to jutro zobaczy to będzie szał.......

Ostatnia edycja:
Vetuś tylko, że on już waży 4600g :/ Nawet z półkg pomyłką usg będzie duży, za duży..

Papcia dałaś czasu ;ppppppppppppp
Hars no jak mogłaś, teraz Olo będzie miał traumę, Ty to masz pomysły ;)
Bosa czasem z rodziną to faktycznie najlepiej na zdjęciu ech..
Pinka znikła :/ czekamy..

Po obiadku u mamy zasnęłam jak kamień, chyba ze 3h spałam, zjadłam kolację, posiedziałam z eMkiem i dalej spać idę, jeszcze tylko pokręcę "stereo" na cyckach ;))))
Malina dasz radę :-) U mnie waży dopiero 2700 ale już obstawia lekarka że brata do 4950 dogoni ...

reklama
Nie wiem :-) Mdlałam odpływałam :-) Ale sam wyskoczył :-) Ale u mnie myśleli że ma 3800 więc chyba lepiej jak od razu wiedzą że jest duże ... A powiedz teraz Ci sprawdzali obciążenie glukozą? miałaś normalne wyniki ?? Bo u mnie lekarka już 3 raz sprawdza czy wynik jest ok :-)

Do góry