Justysia1a
Fanka BB :)
Ewe- kurde to nieźle... jak można tak olewać swoją pracę i dziwne że nie ponoszą za to odpowiedzialności
. Przecież od czegoś one są. Ajj jak ja nie lubię takich ludzi, kase jest komu brać ale żeby jakoś wykonywac swoją pracę to już trudniej.
. Przecież od czegoś one są. Ajj jak ja nie lubię takich ludzi, kase jest komu brać ale żeby jakoś wykonywac swoją pracę to już trudniej.
ja od rana nabuszowana chodze i tylko mnie nosi a tu jeszcze kolezanka mi sie wprosila na herbate po poludniu... ale dowalila jak dzwonila ze nas ta parapetowke zaprasza 1 kwietnia a ja jaj na to ze chyba sobie zarty na prima aprilis robisz:-)
:-)
:-)ale sie na tym macierzynskim rozleniwilam... mam tyle sprzatania a pachwiny mi chodzic nie daja...ohhh... jem kanapki z pomidorem i taramasalata...cokolwiek to jest ale kipilam bo bylo rozowe i przypominalo mi paste z lososia... prawda jest tak ze pasta z lososia to to nie jest ale nawet dobre... cos z cebula:-)do tego znowu pije ta herbate bo nie chce urodzic po terminie bo to czekanie mnie dobija...ta koncowka ciazy to mi sie ciagnie dluzej niz te cale 9 miesiecy ...masakra to czekanie...ale mnie cos kluje w podbrzuszu...juz co chwilke...ehhh...moglo by juz byc po...
i za ziemię co mam na spółkę z obydwoma
- ale co, nas bezrobotnych z 3 dzieci stać zapłacić 317zł a mojego starszego brata na emeryturze wojskowej nie
.