reklama

Marcóweczki 2011

reklama
Marta a w czym mrozisz mleczko??

Pinka współczuję dziąsełkowego marudy oby szybko minęło, podobno dobrze robią gryzaczki włożone do lodówki na chwilę

Patik dziś zrobiliśmy z eMkiem eksperyment i wzięliśmy Maciusia do fotelika na spacer i spał jak smok po jakichś 20 minutach, a jak nie spał to rozglądał się ciekawie i uśmiechał .... może rzeczywiście lubi się już rozglądać i wkurza go jak nic nie widzi ..... :eek:

Wierka współczuję kolek i małego płaczka też nie umiałam sobie dać rady na początku, ale wszystko się w końcu układa, dobrze, że ktoś mądry dobrze doradził :tak:.

Lokata super, że chrzciny udane :tak:

Bosa u nas też zauważyłam, że Maciuś jest w 100% szczęśliwy jak ma 100% naszej uwagi, i też mi ciężko jak jestem sama, aż boję się pomyśleć co będzie kiedyś jak na drugie się zdecydujemy .... :eek:

Chyba znów nie doczytam reszty, sprubuję później, bo mam wolną łazienkę :-D trzeba skorzystać, Maciuś wczoraj anioł na roczku, a dziś dał popalić w ciągu dnia, na szczęście eMek szykuje sobie tygodniowy urlop JUPIIII!!!!!!
DObra zmykam do kąpieli mam nadzieję, że jeszcze tu wrócę :happy2:

witam wieczorową porą...
mam tylko chwilkę bo emek zaraz wróci z pracy i będziemy się godzić;-) u nas druga połowa dnia okazała sie zdecydowanie lepsza... Hania na spacerku grzeczna, Zosia tylko trochę marudziła, ale przeżyłyśmy:tak: mnie ból głowy trochę odpuścił...ale tyle nerwów ile sobie napsułam z powodu upadku Hani to moje:-(

jeszcze raz powtórzę że macie super że mozecie się spotkać choć na chwilkę i wąskim gronie, ale zawsze coś:tak: jestem ciekawa czy rzucony niedawno pomysł spotkania się w jakimś wybranym miejscu z noclegiem mógłby wypalić:-) tak sobie pomyślałam że dopóki jesteśmy na macierzyńskim to byłoby to możliwe:tak: ale byłoby fajnie:-D

Marta a w czym mrozisz mleczko??

Pinka współczuję dziąsełkowego marudy oby szybko minęło, podobno dobrze robią gryzaczki włożone do lodówki na chwilę

Patik dziś zrobiliśmy z eMkiem eksperyment i wzięliśmy Maciusia do fotelika na spacer i spał jak smok po jakichś 20 minutach, a jak nie spał to rozglądał się ciekawie i uśmiechał .... może rzeczywiście lubi się już rozglądać i wkurza go jak nic nie widzi ..... :eek:

Wierka współczuję kolek i małego płaczka też nie umiałam sobie dać rady na początku, ale wszystko się w końcu układa, dobrze, że ktoś mądry dobrze doradził :tak:.

Lokata super, że chrzciny udane :tak:

Bosa u nas też zauważyłam, że Maciuś jest w 100% szczęśliwy jak ma 100% naszej uwagi, i też mi ciężko jak jestem sama, aż boję się pomyśleć co będzie kiedyś jak na drugie się zdecydujemy .... :eek:

Chyba znów nie doczytam reszty, sprubuję później, bo mam wolną łazienkę :-D trzeba skorzystać, Maciuś wczoraj anioł na roczku, a dziś dał popalić w ciągu dnia, na szczęście eMek szykuje sobie tygodniowy urlop JUPIIII!!!!!!
DObra zmykam do kąpieli mam nadzieję, że jeszcze tu wrócę :happy2:
mamii ja mroze w pojemnikach na mocz taki z podzialka
ja od 3 tyg woze Emilke tylko w foteliku w gondoli nie chce jezdzic a tak glowa lata w prawo i w lewo i usmiech ma na twarzy

reklama
Mami ja kupilam w aptece woreczki do mrozenia, calkiem fajne sa

Patik hmmmm bedzie godzenie sie :) milo sie wieczor zapowiada, obys miala sile. Ja jestem jaknajbardziej za spotkamiem. Jak dla mnie moze byc w wawie, i moge ci nawet nocleg zaoferowac :)

U mnie dzionek calkiem dobrze jak Bosa napisala, mialam okazje ja spotkac i poznac jej cudowna Stelcie. Dziecie chcialo. Forumowa ciocie omamic swoja grzecznoscia- ale ciocia ma podobnego cwaniaczka - Laure i zna sie na tych numerach. Ogolnie nasze terrorystki zachowaly sie jak na damy przystalo, i w " gosciach" byly calkiem grzeczne. Moja nawet na spiochu dojechala do domku, jedynie potem byl ryk o cyca taki, jakby ja ze skory obierali.
Na wieczor tez marudka jej sie wlaczyla, wiec dopiero teraz mialam na was czas. Jutro wpadaja do mnie koledzy z pracy, zobaczymy z jakiej stony sie im mala pokaze
Buziaki

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry