reklama

Marcóweczki 2011

reklama
patik - nie rycz!!!!!!!! i pisz bo my jak worki treningowe wszystko zniesiemy:tak: głowa do góry............ i smile;-)

Malina- zajefajne!!!!!!!!!!! ha ha ha

madzikm- rzuć troszkę tych truskawek co??? nie jedz tak sama:-D

a ja własnie skończyłam odkurzacz 3 woreczki kaszy gryczanej z podłogi!!!!!!!!!! Nikita obiad chciała na swojej kuchence gotowac:szok::szok: i kiedy ja byłam zajeta bo gadałam z babką z Avonu to spryciara rządziła w kuchni brrrrrrrr

Witajcie mamuski:-)
Mam dzis dobry humore wiec dziele nim komu trzeba;-) łapac ile wlezie;-):-D
A przyczyna dobrego humorku jest powrot mojego aniołka tzn Małoska w koncu,po tygodniu wojny jest znowu tym rozesmianym i grzecznym dzidziusiem:-) oby nie zapeszyc bo to dopiero od wczoraj jest lepiej;-)Dzis juz po spacerku ale jest taki gorac ze nie szło wytrzymac i teraz chłodzimy sie w domku,niunia spi na lezaczku po obiedzie a ja zawitałam Was odwiedzic:-D
Paticzku nie smutaj sie,ciesz sie ze nic sie małej nie stało i ze niunie grzecznie spia a Ty mozesz sie spokojnie wypłakac;-) teraz juz bedzie dobrze,a okna se odpusc bo szkoda pogody:-)idz na lody:-D
Pinus,Agnes i inne mamy z uk przesyłam Wam jakies 10st z naszego upału;-) starczy dla wszystkich:-) tej naszej duchoty:tak:
Malinus fajnie ze zaczynasz tydzien z dobrym humorem tak jak ja;-):-) linki swietne ,najsmieszniejsze sa dwa hot buldogi ktore sa mopsami:-D:-D
Madzik no to smacznego:-) tez bym zjadła truskawki,najlepiej z makaronem i twarogiem i smietana,jak w przedszkolu;-)
Vetka moze to znak ze ta strona nie działa? co bys pogody nie traciła na siedzenie przy kompie;-)
Futrzaku usiadziemy na plazy tam co druga bez stanika to nikt na wasze cycki nie zwroci uwagi:-D;-)

ide pranie wstawic co by nie było ze nic nie robie;-)

Ja właśnie ukleciłam maila do archiwum państwowego w Gdansku, żeby mi poszukali akty ur i malzenstwa moich prapradziadków od strony taty, zobaczymy co odpiszą.. podałam wszystkie dane, nawet miejscowości i daty, więc mam nadzieję, że dopiero za kopie będą chcieli kasę..

No i czekam na mojego ukochanego, żeby mi coś na obiad wymyślił ;)

Ja właśnie ukleciłam maila do archiwum państwowego w Gdansku, żeby mi poszukali akty ur i malzenstwa moich prapradziadków od strony taty, zobaczymy co odpiszą.. podałam wszystkie dane, nawet miejscowości i daty, więc mam nadzieję, że dopiero za kopie będą chcieli kasę..

No i czekam na mojego ukochanego, żeby mi coś na obiad wymyślił ;)

mój ukochany właśnie przyszzedł zapytał czy mam coś gotowe do jedzenia i od razu do Piotrusia zaczął gadać...a mi nawet buzi na przywitanie nie dał...grrrrrrrrrrrrrrrrrr

reklama
Dzięki dziewczyny:) przymknęłam oko na chwile przy Zosi i już nie ryczę, ale łeb mi pęka - ide wypić kawe może pomoże i wyjde na spacer z dziewczynkami

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry