asiulka918
mama Wojtusia-Lutówka2011
witajcie kobitki 
Wojtek jak narazie tylko godzinę przekimał, a ja mam do nauki na obronę duuużo ;/. chyba po nocach będę się uczyć.
Kupka już ładna od 2 dni (miał chore jelitka) do środy bedzie miał Bactrim i chyba to bebilon pepti mu też służy, przedtem go dokarmiałam bebiko 1.. ochh oby się już skończyły te problemy, a wczoraj dostał odparzenia na dupce, ale sypię mąkę ziemniaczaną i już prawie śladu nie ma po odparzeniu
.
teraz leży grzecznie w bujaczku a mama ma chwilę żeby poczytać sobie forum
Wojtek jak narazie tylko godzinę przekimał, a ja mam do nauki na obronę duuużo ;/. chyba po nocach będę się uczyć.
Kupka już ładna od 2 dni (miał chore jelitka) do środy bedzie miał Bactrim i chyba to bebilon pepti mu też służy, przedtem go dokarmiałam bebiko 1.. ochh oby się już skończyły te problemy, a wczoraj dostał odparzenia na dupce, ale sypię mąkę ziemniaczaną i już prawie śladu nie ma po odparzeniu
teraz leży grzecznie w bujaczku a mama ma chwilę żeby poczytać sobie forum

no ale cóż takie uroki...........

, mój maluch odkąd się urodził to moze był ze 2 razy na dworze w bluzeczce z krótkim rękawkiem, a dzisiaj to juz w ogóle leje, wieje i bez sensu :-( ja tez chce lato:-(

zaraz zostawię ją pod okiem koleżanki - z deka przerażonej bo dzieci nie ma - i pojadę po Zosię. Popołudniu zrobimy sobie drobiowe szaszłyki a na deser truskawy z naszego ogródka!:-)