reklama

Marcóweczki 2011

witajcie
co za weekend w sob uczelnia i egzamin
byl dosc ciezki 70 pyt.60 min :wściekła/y:
Emilka zostala z babcia i mimo moich tłumaczen tesciowa chciala dac jej butle po swojemu i oczywiscie skonczylo sie mega wyciem ( moja satysfakcja ze mialam racje szkoda tylko ze kosztem Emilki :sorry2: ) i w sobote o 23 wrocil w koncu eMek jutro lece po wyniki mam nadzieje ze mi sie udalo zliczyc prosze o dalsze trzymanie kciukow zeby pomogly
dzis od rana mala padla dopiero teraz :wściekła/y: :szok: i nie wiem na jak dlugo "przelecialam" Was pobieznie
patik moc :* i uscikow
marta ewi cornelka udanego spotkania
futerko malinka ola tzrymam &&&&&&&&&& za wasze spotkanie
Katjusza scarletka moze my tez zaplanujemy jakies spotkanie w Krk??:tak:
pinka mam nadzieje ze Eryczkowi ulzy jakis gryzaczek w tym cierpieniu bidulek :tak:

reklama
Laski znalazłam fajne pomysły na zabawy z maluchami, część pewnie większość z nas już robi, ale jak dla mnie to jest też kilka nowych :) Linki wkleiłam do linkowni ;)

... i idę budzić tego mojego śpiocha chyba, no ile można spać..

:-D:-DMalinka- to ty sypnełaś mi komętarz na blogu??????

u nas sie wypogodziło tatus dzis szybciej skonczył bo o 15:00 Bank H. u nas wiec zabrał dzieciaki na spacer a ja mogłam spokojnie zamówienie w Avonie złozyc bo termin do 2 czerwca;-) młod gryzaka dostał to sie dopiero nad nim znęca:szok::szok: a w szoku byłam ze juz sam sobie go utrzymac potrafi........

a co tu taka cisza??? jak na spotkanku laseczki było???

Jak na poniedziałek, to całkiem miły dzień dzisiaj. Stellka strzeliła sobie po porannym karmieniu godzinną drzemkę, a potem miałyśmy przemiłe spotkanie z tulipkiem i Laurą. I Stellka postanowiła pokazać forumowej ciotce, że jej mama dramatyzuje i ona jest przecież najgrzeczniejszym dzieckiem na świecie ;-) Na spacerku z Laurą była grzeczniutka, dopiero kiedy się rozstałyśmy, w drodze powrotnej z apteki rozwyła się jak rasowa syrena alarmowa. No i marudę już miała do wieczora. Ale i tak nie powinnam narzekać, bo pół dobrego dnia, a zwłaszcza poniedziałku, to lepsze niż nic :-) A fotorelacja wrzucona, gdzie trzeba :ninja2:.

patik, przytulam na smuteczki. Mam nadzieję, że nockę będziesz miała chociaż dobrą i troszkę odetchniesz.

malina, ale Ci Jaśko pięknie spał!!!!

i ja sie witam,

dzisiaj tak pozno, bo postanowilam w pelni wykorzystac pogode i caly dzien na powitrzu spedzilysmy :)
ela wiekszosc czasu byla grzeczniutka i dopiero pod wieczor zaczela marudzic. teraz jest cycek i zaraz kapanie.

ja tez zazdroszcze wam spotkan. czemu ten szczecin tak od wszystkich daleko???

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry