reklama

Marcóweczki 2011

A ja bym pojechała na jeden dzień woodstocku, w sobotę będzie Prodigy i może być niezłe widowisko :D No i możnaby się pobujać przy Gentelmanie mmmmmmmm marzenie.. tylko nie wiem czy umiałabym zostawić Jaśka właściwie na półtorej dnia i całą noc :/

reklama
No to Mila,Fifrus zapraszamy do Gdanska;)przy okazji zrobimy mały spęd mamusiek z BB;)
Malina moj M wymyslił zebysmy poszli na Open'era (bedzie Prince a przy jego piosenkach sie poznalismy;)) ale nie mam odwagi zostawic Gosi ,no i zal kasy:(

Hej Marcoweczki,

Witamy sie po weekendzie, byl bardzo udany!:tak:

W sobote eMek odsypial, wiec tylko mielismy krotki spacerek, ale w czoraj w Kandzie byl Dzien Ojca, pierwsze swieto taty spedzilismy cudnie w trojke.

Poplynelismy stateczkiem na Toronto Island, gdzie jest piekny park, spacerowalismy, piknikowalismy, robilismy zdjecia a po powrocie do miasta, poszlismy na kolacje, na syczuanska kuchnie. Pikantna jak diabli, ale jaka smaczna! Jasiek byl bardzo grzeczny i w spokoju moglismy zjesc.

Moj Jasko wlasnie pierwszy raz od narodzin nie zrobil kupy od 24h:confused:, zawsze byly 3-4 dziennie, a tu cisza. Brzusio miekki, nie marudzi bardziej niz zawsze, dieta ta sama, wiec chyba moge byc spokojna?

Koncertu Rammsteinu Wam zazdroszcze, byli niedawno w Toronto, ale Jasko dopiero co sie urodzil, wiec koncert przeszedl nam kolo nosa.

Trzymam kciuki, aby Wasze dzieciaczki byly spokojne i grzeczne, i aby daly Wam troche oddechu:)

ps

sorki za pisownie, ale pisze z kompa, ktory nie ma polskich znakow

Futrzaku no my to raczej płyta, pewnie na Golden Circle się machniemy. Tak zrobiliśmy na Sonisphere Festival i było super.
Malina na Prodigy też się wybieramy :))))
Olu, a na spotkanie z wami też mam nadzieję. Może mały spacer przed koncertem. Tylko my to bez Eluni bedziemy

Ostatnia edycja:
Hej laseczki-marcówczki
tulipku-ja mam bebelulu i sobie chwalę, w razie pytań pisz na priv
malinko-lignokaina w żelu działa ok 1h:(

A mysmy dzisiaj byli w urzedzie wyrobic małej dowód tymczasowy i jakie było moje zaskoczenie gdy sie okazało, że dostanie go na 5 lat a nie na rok jak pierwszy paszport i to bezpłatnie:)

Hej laseczki-marcówczki
tulipku-ja mam bebelulu i sobie chwalę, w razie pytań pisz na priv
malinko-lignokaina w żelu działa ok 1h:(

A mysmy dzisiaj byli w urzedzie wyrobic małej dowód tymczasowy i jakie było moje zaskoczenie gdy sie okazało, że dostanie go na 5 lat a nie na rok jak pierwszy paszport i to bezpłatnie:)

vecia to prawda my tez Wiki robilismy dowód na 5 lat;-) teraz jak nam sie uda poeciec do polsi to małemu tez zrobimy

mamuski u nas dzisiaj kiepska pogoda ale i tak nie popsuje nam humoru,bo świętujemy 6-te urodziny Sammiego:tak::-):-D:happy2:

Mam nadzieje ze się do nas przyłączycie,proszę się częstować
page196_5.jpg

Wierka sto lat i spełnienia marzen dla synka:)i miłej zabawy:)
Pinus ja tez jutro ide na szczepienie,to nasze pierwsze i do tego M nie mogł wziasc wolnego wiec musze jechac autobusem:(Powodzenia,na ktora idziesz?

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry