Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

szlam z dziećmi na spacer a tu ktoś mnie z dachu zaczepia, patrze do góry a tam z sześciu ich było

). Muszę Cię pocieszyć,że jak odżywiając się tak skąpo wcale nie schudłam, a wręcz przytyłam. Wiecznie jadłam gotowane kury, kluski na parze, naleśniki i inne mączne potrawy. Na tym się nie da schudnąć. Lepiej jeść wszystko, ale w ograniczonych ilościach.
Ja ledwo daję radę z dwójką
będzie taniej

Ale ostatecznie łaskawie zjada i dzięki temu od 2 dni mamy tylko 1 pobudkę w nocy, a następną dopiero o 7.30! Jest to duży sukces ze strony mojego głodomorka. W dodatku wydaje mi się, że wreszcie nie idzie tak w wielkość, tylko zaczęły mu rosnąć kończyny, a na wadze przybiera mniej. Za tydzień kontrola u pediatry.
jeśli ma dobry humorek, to ma matkę w d* i żyje w świecie zabawek. Jak ma dzień marudy, to nawet nie chce patrzeć na zabawki i nic mu nie pasuje (więc ogólnie matkę też ma w d*
). Stał się taki samodzielny, że z radością go noszę, przytulam i całuję, bo mi go brakuje. A on się wtedy tak słodko chichra