Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Może to frytkach, które wczoraj jadłam. Już sama nie wiem. Teraz zasnęła,więc mam nadzieję,że chociaż trochę pośpi. Ostatnio pcha tak obie piąstki do buzi,że ma odruch wymiotny. Może to zęby? Na razie nie zauważyłam,żeby dziąsła były jakoś szczególnie rozpulchnione i zaczerwienione. Zobaczymy... No to się wygadałam:-) Wpadnę później i życzę miłej soboty;-)

:-) pierwsze jedzonko o 7/8 rano, potem guga sama - ja dosypiam, ona zasypia, ja wstaję
i teraz już posprzątałam, zrobiłam obiad, zajęłam się Zosią i mam dla Małej czas aż do wieczora:-) w ciągu dnia ma krótkie drzemki po takim nocnym śnie ale jest bardzo grzeczna

zasnął o 20 30 a wstaliśmy o 9 30, tyle że o 7 30 wzięłam go do siebie:-) Za to po paru dniach fochów przy jedzeniu dziś jadł o 00.00, ok. 4, ok. 7 i 9 30, nadrabia zaległości

Wierka to chyba Jamie "zgadał się" z Anią z tymi kolkami i wzdęciami
; mnie też się wydaje,że te frytki nie zaszkodziły-tym bardziej, że robiłam je w piekarniku bez tłuszczu
Ja też tak chcę !

Bo talent pisarski to już masz