tulip
Fanka BB :)
Patik, moze na pogode jestes czula. Ja dzis zasypiam z otwartymi oczami! Napilam sie kawy bezkofeinowej, ale organizm nie dal sie oszukac. W ciazy normalnej kawy nie pilam ze wzgledu na twardnienie brzucha, wiec i teraz tego nie robilam. Chyba musze wrocic do 1 kawusi dziennie, dziecka juz chyba bardziej nie pobudze. Mala moja wreszcie padla, zobaczymy ile pospi oby po przebudzenii wytrzymala do 19 do kapieli!
U mnie na obiadek nalesniki, choc chetnie zjadlabym z wami tych mlodych ziemniaczkow, najlepiej z koeprkiem maselkiem i zsiadlym mleczkiem
U mnie na obiadek nalesniki, choc chetnie zjadlabym z wami tych mlodych ziemniaczkow, najlepiej z koeprkiem maselkiem i zsiadlym mleczkiem
w dzień już chce co 2 h a nie jak wcześniej co 3/4, rzuca się na pierś więc jest bardzo głodna po tych 2 godz. obudziła się o 1 w nocy na jedzenie jak nigdy
Mnie też strasznie wypadają włosy,ale ja w przeciwieństwie do Was nawet się trochę cieszę. Mam tak dużo włosów,że chętnie połowę oddam ;-) Wiem,że brzmi to trochę idiotycznie, ale zapewniam Was,że ze mną wszystko jest w porządku
jedyne,co mnie denerwuje to te walające się wszędzie włosy. Oczywiście najwięcej ich ma na sobie Ania
Super ,że Jamie dzielnie zniósł szczepienie. Moja Ania też ostatnio patrzyła na mnie z wyrzutem