reklama

Marcóweczki 2011

Patik, moze na pogode jestes czula. Ja dzis zasypiam z otwartymi oczami! Napilam sie kawy bezkofeinowej, ale organizm nie dal sie oszukac. W ciazy normalnej kawy nie pilam ze wzgledu na twardnienie brzucha, wiec i teraz tego nie robilam. Chyba musze wrocic do 1 kawusi dziennie, dziecka juz chyba bardziej nie pobudze. Mala moja wreszcie padla, zobaczymy ile pospi oby po przebudzenii wytrzymala do 19 do kapieli!

U mnie na obiadek nalesniki, choc chetnie zjadlabym z wami tych mlodych ziemniaczkow, najlepiej z koeprkiem maselkiem i zsiadlym mleczkiem

reklama
Witajcie!

ewi a po czym wnioskujesz, że cycuś nie wystarcza???

kurka coś się dzieje bo Ty o tym piszesz, ola podobnie i u nas też gorzej:dry: w dzień już chce co 2 h a nie jak wcześniej co 3/4, rzuca się na pierś więc jest bardzo głodna po tych 2 godz. obudziła się o 1 w nocy na jedzenie jak nigdy:confused:

muszę jakoś przetrwać żeby nie dokarmiać ale po jednym dniu mam dość!

Wróciłam z urodzin, obiadek ugotowałam,pranie zrobiłam, więc czas na BB :-D Mnie też strasznie wypadają włosy,ale ja w przeciwieństwie do Was nawet się trochę cieszę. Mam tak dużo włosów,że chętnie połowę oddam ;-) Wiem,że brzmi to trochę idiotycznie, ale zapewniam Was,że ze mną wszystko jest w porządku:cool2: jedyne,co mnie denerwuje to te walające się wszędzie włosy. Oczywiście najwięcej ich ma na sobie Ania:tak:

Koncia może rzeczywiście spróbuję z tymi bajeczkami:-) A masz może jakieś linki dot. tych książeczek?

Wierka tortu nie było, ale za to pyszne tiramisu:-D Podrzucam wirtualny kawałeczek:happy2: Super ,że Jamie dzielnie zniósł szczepienie. Moja Ania też ostatnio patrzyła na mnie z wyrzutem

Scarletka i tak jestem rozczarowana, bo nie wszystko było przecenione; chciałam sobie coś kupić, ale akurat , to co mi się podobało było w regularnej cenie :sorry2:

Futrzakowa w moim przypadku takie poranne godziny to jedyny sposób żeby zrobić jakieś zakupy :happy2:

Pinka Twoje zdjęcia są rewelacyjne; jeszcze nieraz wpadnę;-)

my po spacerku ładna pogoda więc wózka nie brałam tylko małego do chusty no i dzięki mojej córci go obudziłam...
bo oczywisie moja gwiazda piła sok i się zakrztusiła i do mnie z tekstem mamo znów mam ten odruch wymiatający:-D:-D:-D

a ja wpadłam w taki atak smiechu ze Eric sie obudził:-D

Heh Pinka młoda wymiata jak zwykle, zastępuje Wiktora Pastelki:)

Ewi sprzedaje rzeczy zbędnie zakupione dla Niuni
a swoją droga ta przeprowadzka niezły dylemat ale może dobrze by wam to zrobiło i byłabys z dala od maminych pierogów:)

Spring- a zapraszam zapraszam częściej;-))
papcia no agetka jest z niej niezła he he nie ma dnia bym przez nią ze smiechu płakała:tak:

rano bo Eric ciągle sie drapie po buzi i dość czeto ma slady jak by go kot miał w opiece Wika widząc 3 kreski na jego buzi mówi tak...

Eric wczoraj byłeś taki nowy a teraz co??? wyglądasz jak używany:-D:-D

reklama
Pinka haha dobre,ale sie usmiałam;)
Spring ja z tymi włosami Cie rozumiem bo tez bym oddała troche;)
Ewi pamietaj ze to musi byc wspolna decyzja,moze niech kazde z Was na osobnych kartkach spsze ''za i przeciw'' i wtedy wyjdzie samo rozwiazanie:)ja najpierw MM podawałam na ''obiad'' zeby zobaczuc reakcje małej a teraz dostaje na ''kolacje''
Madzik i Ty tez;) masakra co? idziesz spac z nadzieja ze pospisz ładnych pare godzin a tu ledwo głowe do poduszki przyłozysz i pobudka:(ja dzis wyprobuje kleik;)
Tulip tez bym zjadła i nalesniki i ziemniaczki z zsiadłym;) a jak Laura spi o tej porze to w nocy bez problemu tez? bo ja mojej juz po 17 nie pozwalam na spanie.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry