reklama

Marcóweczki 2011

reklama
Papcia rozbawiłaś mnie do łez swoimi skojarzeniami :-D:-D szczególnie z tym pyskolem:-D Niestety to nie to ;-):-D

Edit. Pinka zgadłaś! Penatura to temperatura
yes2.gif

Jeszcze 2 słówka...

Ostatnia edycja:
Ufffff......... co za popołudnie!:wściekła/y:Jamie zaczął się robić marudny po szczepieniu,wtedy musiałam z nim jechać po Sammiego do szkoly,nie dosc ze padal deszcz to jeszcze burza była. Jamie oczywiscie darl sie w aucie jakby go ze skóry obdzierali,potem co przysnal to sie obudzil,powrotna droga znowu placz i noszenie przez pól godziny w domu. Spocil sie przy tym albo dostal lekkiej temp. wiec dalam mu Calpol w razie czego i w koncu zasnal bidulek mój kochany
Papcia u mnie to samo było!!! Pierwszej szczepionki nawet nie odczul,a dziś po południu to płacz bez końca.P.S.Ja tez wyprzedaje na angielskim ebayu rzeczy po Jamiem:tak:
Ola to już nie wiem co wymyślić by malutka lepiej Ci spala:sorry2:
Ewi rzeczywiście Cie to gryzie, 3mam &&& żeby się wam pomyślnie ułożyło
Dziewczyny ja pamiętam ze Sammiego od 4-tego m-ca dokarmiałam mm a pierś odstawiłam całkiem dopiero w 7-mym mcu
Spring dzięki,ja uwielbiam tiramisu:happy2: Dawaj odpowiedzi bo sama ciekawa jestem:-)
Pinka teksty Wiki wymiatają hehehehe używany Eryk hahah tego jeszcze nie było

Dzień dobry Marcusie ...
Podłamana dzisiejszym dniem ... byliśmy się zważyc ... w ciągu tygodnia przybrała 80gram, gdzie powinna przynajmniej 150 :-(A ostatnie ważenie pokazało że przybrała 500gram na 3 tygodnie, a teraz tak malutko :-( Wniosek nasuwa się jeden ... za słaby mam pokarm i chyba przejdziemy całkowicie na mm ... a tak chciałam karmic przynajmniej do końca 4m-ca :-(

helołł
ulzylo mi jak was poczytalam u nas od 3 dni pobudki w nocy ;-) jedenej nocy nawet co 2h :szok:
w ciagu dnia chce czesciej do piersi i je dluzej niz wczesniej w ciagu dnia ma krotsze drzemki czuje sie jak na poczatku gdy miala kilka tyg :-( wrrrr.. mam nadzieje ze niebawem sie ureguluje i wroci do poprzedniego schematu ktory bardziej mi odpowiadal :tak: sorki ze tak o sobie ale nie mam dzis sily na BB

Dzień dobry Marcusie ...
Podłamana dzisiejszym dniem ... byliśmy się zważyc ... w ciągu tygodnia przybrała 80gram, gdzie powinna przynajmniej 150 :-(A ostatnie ważenie pokazało że przybrała 500gram na 3 tygodnie, a teraz tak malutko :-( Wniosek nasuwa się jeden ... za słaby mam pokarm i chyba przejdziemy całkowicie na mm ... a tak chciałam karmic przynajmniej do końca 4m-ca :-(

Lokata - absolutnie nie masz racji, skoro dziecko przybiera na wadze a ty masz pokarm to karm cycem i tylko dokarmiaj ewentualnie mm. Nie ma czegos takiego jak za słaby pokarm (to mit), pokarmu może być za mało. I nie lataj co chwile na to ważenie, bo może mała tamtym razem była wazona z sikami w pecherzu a teraz bez i stad ta róznica w szybkości przybierania na wadze;-)

Vetka ... sama już nie wiem co mam myślec ... nie chcę by Mała jakoś ucierpiała na tym że mam mało mleka ... a już słysząc dziś od teściowej tekst "idz zrób jej badanie krwi czy nie ma anemii!" mnie normalnie załamał.

reklama
lokata vecia ma całkowitą racje!!! ja 3 tyg temu byłam tak samo załamana,bo Jamie przybrał ale niewiele i zjechał trochę w dól na wykresie. I podkreślam ze jest tylko i wylacznie na mm.Potem po dwóch tygodniach jak byłam go znowu zważyć to ładnie przybrał a na wykresie jest na tym samym poziomie.Także nic się nie martw,będzie dobrze a jeśli Malwi jest głodna to dokarmiaj mm.
Teściowa to niech sama się przebada:-D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry