magdzior1985
Fanka BB :)
Patik – współczuję bólu głowy
Pinka – Wiki wymiata tekstami
Marta – podziwiam, że Ty z trójeczką i innymi obowiązkami masz jeszcze czas na forum;-) Pablo duży – mój ma zaledwie 6500, taka chudzinka
Lokata – ważne, że wogole przybrała:-) i tak jak Vetka pisze raz dziecko ważone jest z pełnym pęcherzem drugi raz z pustym, raz przed kupką raz po i wychodzą różne wyniki
Pinka – Wiki wymiata tekstami
Marta – podziwiam, że Ty z trójeczką i innymi obowiązkami masz jeszcze czas na forum;-) Pablo duży – mój ma zaledwie 6500, taka chudzinka

Lokata – ważne, że wogole przybrała:-) i tak jak Vetka pisze raz dziecko ważone jest z pełnym pęcherzem drugi raz z pustym, raz przed kupką raz po i wychodzą różne wyniki
. Bo zobaczyłam laskę, którą wzięłam za cieżko ciężarną i ją chciałam przepuścić. Ale okazało się, że w ciąży nie była
. Ups... Po Ikei do domku, wściekanie ze Stellką, która po pobudce o 8.00, do 13.30 spała tylko 20 minut! A potem wpadła teściowa nadrabiać punkty przed chrzcinami, zabrała małą na spacer i zajmowała się nią do 19.00, a ja rzuciłam się do sprzątania jak szczerbaty na suchary. Listwy przy wannie i krany szorowałam szczoteczką do zębów!!! Młoda wykąpana, najedzona i śpi. A ja padłam!

niech już ten ząb wyjdzie jak ma wyjść, bo oszaleję.
Mamy taki bunt na pokładzie, że idzie sobie w łeb strzelić, tylko butle widzi już jest wrzask. Jakimś cudem wszamał 180 o 17.00, chyba był juz tak głodny po całym dniu, że wsio ryba, że boli. 
a on biedny nie potrafił mi wyjaśnić. Dopiero wczoraj spacerując po mieście bawił się w swoją ulubioną zabawę, zgadywanki marek samochodów: " tata, a co to za samochód?"