reklama

Marcóweczki 2011

madzikm- a mozesz przesłac mi fotkę jedną na maila to ci powiem:-p
papciu -wiem wiem kochana ty;-)) to nie mów co masz na plamy;DD a w sprawie prawa pracy postaram ci sie pomóc pisz...

Ostatnia edycja:
reklama
Dzień dobry Marcusie ...
My dziś znów dzień leniwca ... Malwiś pospała 2h w ogródku, teraz leżakuje z tatą .. tylko jeden problem jest ... nie chce jeśc ... o 9 wypiła 80ml cycowego ... o 12 dałam mm i wypiła 40ml ... kolejna próba o 13:30 i tylko 20ml ... coś tu jest nie tak :no:

Hejka:-)
Moje dziecko robi sobie ze mnie jaja;-):angry: w zwiazku z tym ze ostatnio budzi sie przed połnoca to wczoraj specjalnie siedziałam do 23.55 i czekałam az sie obudzi i co? i nie obudziła sie:crazy: juz nic nie kumam,pospała do 2.30 i wcale na kolacje wczoraj nie dostała kleiku a spała dłuzej:baffled: Dzis kolejny dzien marchewki i szło juz lepiej;-)(zjada ok poł słoiczka) ale po ok godzinie i tak musi byc mleko.Straszny głodomor sie z niej zrobił,kiedys w ciagu doby ledwo 800ml jadła a teraz to ponad 900ml potrafi:szok:
Do południa byłysmy na spacerku ale taki skwar ze niunia nie mogła porzadnie zasnac wiec po godzince dzrzemania wrociłysmy do domu,teraz spi na ogrodku.
Lokata jest upał to i moze jesc nie chciec albo mm nie smakuje.
Katjusza padłam po tym ''sznyclu i głowie'' :-D ale mieliscie fajny urlopik:-)
Papcia moze to poprostu był dzien marudy a moze faktycznie szczepienie na nia tak zadziałało,najwazniejsze ze juz jest lepiej:tak:
Madzik to zes zaszalała:szok:;-)
Pinka a wczym Ty pierzesz? bo ja w Loveli i na razie wszystko spiera,nawet stare plamy z uzywanych ciuszkow,moze dlatego ze ja wsypuje dosc duzo proszku?
Scarletka fajnie ze z jedzeniem lepiej:tak: teraz zeby jeszcze spanko powrociło
Ewi powyłam sie przez ten link,wiele psich bid widziałam ale to ..ech brak słow:(

znacie jakis sposob zeby dziecko przekonac do picia wody?bo moja nie chce a wczoraj po godzinie od obiadu znowu jadła a jestem pewna ze bardziej to jej sie chciało pic niz jesc bo potem az sie zhaftała z przejedzenia.

Ostatnia edycja:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry