reklama

Marcóweczki 2011

Wierka- moj tez tak ma ja mówie ze to są napady obrzarstwa a potem post.....oszaleć mozna ile ja juz mleka namarnowałam przez takie coś:angry::angry:

Mołody po kąpieli spi w łóżeczku:tak: pewnie jakieś 30 min ma takie drzemi po kapielne ha ha ha wiki bajkę ogląda za godzinę mężo wróci:-p niby pospałam troszkę ale czuję sie mega zajechana:crazy::baffled:

reklama
ja też ledwo dycham zdrzemłam sie pół godzinki ale ledwo na ślepia patrze

Pinka natrzyj wodą z solą te plamy z marchwi i normalnie wypierz zejdzie napewno

młoda na szczęscie dzisiaj wynormalniała właśnie bawi sie z dziadkiem na ogródku

aa musze wam powiedziec że znalazłam fajnego sprzedającego na allegro od getrów i spodenek na lato i obiecałąm że jak da gratisik to wam polece dał pare getrów wiec sie pochwalam nowo wytropionym sprzedajacym godnym polecenia
Przedmioty użytkownika - Allegro.pl - aukcje internetowe, bezpieczne zakupy

hej laseczki :-)
dzięki za kciuki! Bronię się 6.07!!! :rofl2:
Młody dziś był bardzo grzeczny, ale nie mógł zasnąć ponad godzinę po kąpieli :no:. Ciekawe co to będzie w nocy...

A co to takie pustki?
Ja już po wizycie brata - krótka, bo w góry jechał z dziewczyną:tak: Ale niebawem przyjedzie na dłużej. Dziwne uczucie poznawać rodzeństwo w takim wieku:surprised:
Koncia - trzymam kciuki za obronę &&&

Hello Marcjanki:-D
Po znośnej nocce witam się porannie. Dziś mam "luzy": Jaś u teściowej, Ania śpi, a ja mam plan,żeby umyć dziś wszystkie okna.

Koncia super,że promotor przyjął Twoją pracę:tak: trzymam &&&&&&& 6.07 :cool2:

Dziewczyny, Pinka chciałabym kupić sobie nowy aparat fotograficzny, tak do 800zł. Czy mogłybyście mi coś polecić? Zależy mi na opcji makro, nagrywaniu filmików z dżwiękiem i robieniem czarno-białych zdjęć. Czy w ogóle można kupić lustrzankę w takiej cenie? Myślałam o Sony...

reklama
Czesc dziewczyny

Ale miałam wczoraj wieczór..normalnie jazda bez trzymanki.Nie dość ze bolała mnie głowa,byłam zmęczona to jeszcze mały przez 2 godziny się darł.Nie wiadomo co mu było,czy to jeszcze kolki,czy był może głodny ale oczywiście nie chciał jeść.Z tego wszystkiego zaczęłam kląć czego nigdy nie robię.I o 21-wszej padł na moim brzuchu a ja razem z nim.Dobrze ze miałam m do noszenia na zmianę,bo sama bym nie dala rady.
Dzis rano m się śmiał i przypominał mi jak urwami rzucałam.Jamie w nocy raz się tylko obudził i nawet dosyć dobrze zjadł.Mam dzisiaj Sammiego w domu,bo nauczyciele strajkują także idziemy zaraz na spacerek bo pogoda piękna się zapowiada.
koncia 6-ty Twój dzień:tak:
magdzior pierwsze najważniejsze spotkanie macie już za sobą potem to już będzie z górki
spring powiem Ci z własnego doświadczenia ze lepiej dołożyć trochę więcej i kupić lustrzankę albo na raty wziasc.Ja mam Nikona i jestem bardzo zadowolona

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry