reklama

Marcóweczki 2011

Patik- mój też długo trenował za nim mu sie udało:tak: z reszta pokazywałam wam focie,i twoja da radę

Scarlet- no to sie chłopaki umówiły he he

młody dzis sie nadziera niezle jak dobrze przylukałam to zębol sie przebija:tak: i już niedługo powinien wyjść:cool2:

ze spaceru to gnałam z nim bo tak sie rozpłakał a wiki biedna tymi nóżkami nie mogła zdąrzyć za mną:-D

idę nakarmic moją dzieciarnię bo ja na obiad zjadłam kalarepkę only!!!!!!!!!!

reklama
My już po spacerze,Jamie spal w wózku 3 godz i jak przyszliśmy to zjadł może z 50ml po czym mu się odbiło i ulało przy okazji a potem nie chciał już w ogóle jeść.Teraz znowu śpi,chyba odsypia wczorajsze koncerty,nie wygląda na chorego a mimo to nie chce jeść:-(
A mnie albo ciśnienie dopadło albo jestem tak Jamiem przejęta ze na lunch paracetamol wzięłam.

Heloł:)
No wiec podałam dzis w nocy(przy pierwszej pobudce) tj o 1.20 kleik z moim mleczkiem i niunia spała po nim do 6.30,moze by i spała dłuzej ale mega bączki ja obudziły.Oczywiscie po tych obiadkach i kleiku kupa zamiast do południa poszła dopiero po obiedzie i była duzo gestsza wiec gorzej wychodziła i były wrzaski;)
Pinka,Scarletka zdolne chłopaki:) moja na razie z brzuszka na plecy umie ,za to w gondoli nie ulezy spokojnie tylko probuje sie obrocic na brzuszek i wygina sie przy tym przeokropnie;)
Patik wez tego słonca ode mnie troche;) powodzenia u ortopedy;)
Fifrus udanej randki;) a na co idziecie?

U nas dzień świra! zakończenie przedszkola, szczepienie, wizyta u lekarza bo emek chory i ostatni dzień sypania kwiatów, na dokładkę dostałam @ po ponad rocznej przerwie!!!:confused2:

Mój mąż na konferencji w Warszawie a ja się nudzę sama w mieszkaniu:( szkoda że wcześniej nie pomyślałam bo mogłam się z nim zabrać i spotkać z Tulipkiem... Ale jak na to wpadłam to był środek nocy a mąż wyjeżdzał o 5 rano więc nie miałam się jak skontaktować:(

Z nudów obrałam wszystkie ziemniaki jakie miałam w mieszkaniu i gotuję na pyzy. Prawdziwa kura domowa ze mnie...

Pinka, Skarletka zdolniastych macie chłopaków! Moja tylko na boczek się przewraca i na brzuszek przewrócić sie nie może!

Pinka jakąś dietę stojusz na kalarepie?

Ola a te bąki to kto tak głośno puszczał że aż się dziecko obudziło hihihi

Ostatnia edycja:
Ja też myślę że to Olka hihihi bo jak byłam z nimi na spacerze to Gosia była bardzo grzeczna i zachowywała sie jak mała dama! Ola zapraszam na pyzy do mnie!;) Hania troche grzeczniejsza;) a ziemniaki obierałyśmy razem haha, ona w leżaczku koło mnie leżała i musiałam cały czas do niej gadać i wydurniać się aż mi język zdrętwiał od wydurniania się.

Pinka a już myślałam że ostra dietka hehe

A mam pytanie jak często zmieniacie pieluchy bez kupy tylko z siuśkami? Bo mi znajomi znad morza powiedzieli że ja za rzadko to robia bo powinno sie co 2h a ja zmieniam co 4 a nawet 5 bo wydaje mi się że nie jest mokra. No i tak mi jakos głupio było bo wyglądało jakbym na pieluchach oszczędzała...

Ostatnia edycja:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry