reklama

Marcóweczki 2011

Malina- oj kochana mnie też nie raz wygieło:tak::tak: myślałam ze to jakiś skręt kiszek albo co teraz juz mniej ale jem duzo nabiału i ciemne pieczywo może dlatego....

Fifronka -fajnie ze randeczka udana szkoda tylko ze musieliscie leciec do Elki...

reklama
siema Dziewczyny :-D
tak sobie do Was zaglądam zaglądam aż w końcu nie wytrzymałam i piszę :-D
cieszę sie bardzo kiedy patrze na zdjęcia Waszych pociech, jak sobie ślicznie rosną :-D
za mną ciężki okres... ale przede mną chyba jeszcze cięższy...
Dzięki temu że Was podczytuje wiele się uczę na przyszłość... która mam nadzieje już niebawem się zmieni , chociaz sama nie wiem.
taaak sobie tylko napisalam żebyście wiedziały że tu zaglądam i podziwiam :-D

cieszę sie bardzo kiedy patrze na zdjęcia Waszych pociech, jak sobie ślicznie rosną :-D
Dzięki temu że Was podczytuje wiele się uczę na przyszłość... która mam nadzieje już niebawem się zmieni , chociaz sama nie wiem.

ty nie tylko zaglądaj ale pisz;-) jak widzisz z nami weselej i łatwiej;-)) trzymam kciuki!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Owocnego dunga dunga ;)

A ja chyba zmykam spać, dobrych nocek wszystkim marcjaniątkom życzę to i mamy bedą wyspane ;)

Mam nadzieję, że ten najcięższy juz za tobą. Pamietaj że po burzy zawsze wychodzi słańce. I pisz co u ciebie - czasem to pomaga

Rozczochrana witaj i pisz czesciej:)powodzenia;)&&&&&&&&&
Malinka oj skads to znam,głownie z rana tak mnie skreca,po wypiciu szklanki wody gotowanej ktora popijam tabsy jest najgorzej.
Fifrus Elcia uznała ze nie mozecie wymagac zbyt duzo na pierwszej randce;) fajnie ze film sie podobał.

Małgoska chyba bedzie miec ciezka noc bo ciagle sie kreci i ''szczeka'':( tak sie zastanawiam ze ona chyba ma tasiemca,na kolacje zjadła 110ml MM i 50ml mojego:0
lece do wanny i spac moze mała pozwoli mi choc godzinke pospac
spokojnej nocki wszystkim zycze

Olka to co powiesz jak Jasiek "zjadł" jednego cycka a potem z 200ml jeszcze mojego odciągnietego hahahaha co najmniej do jutra do południa powinien na tym pojechać, ale też się ciągle wierci i pewnie pobudka będzie już po północy..

Hej hejo widze że oprócz Milusi nikt tu za mną nie zatęsknił nie będe wchodziła jak nikt nie teskni:(

A ja dzisiaj dzień robocopa zaprawiłam 50 słoików porzeczek i jestem ciekawa ile z nich sie popsuje:(

a moja młoda coś nie teges ostatnio czym grubszą zje kolacje tym śpi krócej cóż to za anomalia?
i w dodatku już nie jest zadowolona wieczorem z posiadania mamy ma być tata i koniec bo jest wrzask!! nie moge jej porzadnie wykąpać bo jak tylko kłade ją na przewijaku jest ryk bo to tatuś kąpie co wieczór a teraz ma popołudniowki i jak to wczoraj stwierdził masz problem dzisiaj pomógł telefon do taty jak usłyszała jego głos to sie uspokoiła normalnie terrorystka:)

reklama
spring u mnie to samo z kolkami:crazy::wściekła/y:

Jamie znowu przez 2 godz wieczorem nie mógł zasnąć,wiercił się płakał żadna pozycja go nie zadowalała.Ja już po prostu opadam z sil i chyba wchodzę w depresje,bo nie wiem jak mu pomóc:-( Żadne krople mu nie pomagają,mleko zmienialiśmy z 5 razy i NIC.Na dodatek w nocy tez nie może spać,tylko się wierci,próbuje purkac ale nie chce mu iść,jakby jakiś korek w dupce miał.

Dobranoc mamuśki

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry