izabela 1982
Fanka BB :)
Witam,
My bylismy do dzisiaj sami, m wyjechal a Gabrys jakis taki ostatnio nie do spania. narzekac nie moge bo jakos strasznie nie dokucza ale spac tez nie chce.
Scarletka, Madzik a kiedy dostalyscie @?
Pinka z tym spaniem u naszych dzieciaczkow to chyba samo sie ustala czy to z kleikiem czy bez. Moj tylko na piersi potrafil mi przesypiac noce od 23 do 7 rano, a teraz 24 albo pozniej idzie spac i pobudki od 5 rani
Ja to zwalilam na kawe ktora troche popilam bo juz oczy to mam na zapalki
Wierka, Spring u nas tez jeszcze kolki sie pojawiaja sopradycznie niestety
, niby 3 miesiace minely, widocznie trzeba czekac az sie 4 skoncza
Fifi fajnie ze wyjscie sie udalo. Zazdroszcze Ci okropnie, my z m bardzo chetnie chodzilismy do kina i czesto. A na razie moge pomazyc chyba ze sobie cycuchy odkrece i zostawie domu
Ewi my sie strasznie trzaslismy ze zmiana pampersow gdzies tak w 2 drugim miesiaca bo maly mial katastrofalnie odparzona dupke. Ale jak jest dobrze to szybko zmieniam jak jest kupka, a siku tak co 3-4 godziny i nic sie niedzieje.
Poczytam co tam u Was, chociaz moj nastroj jakis taki byle jaki
My bylismy do dzisiaj sami, m wyjechal a Gabrys jakis taki ostatnio nie do spania. narzekac nie moge bo jakos strasznie nie dokucza ale spac tez nie chce.
Scarletka, Madzik a kiedy dostalyscie @?
Pinka z tym spaniem u naszych dzieciaczkow to chyba samo sie ustala czy to z kleikiem czy bez. Moj tylko na piersi potrafil mi przesypiac noce od 23 do 7 rano, a teraz 24 albo pozniej idzie spac i pobudki od 5 rani
Ja to zwalilam na kawe ktora troche popilam bo juz oczy to mam na zapalkiWierka, Spring u nas tez jeszcze kolki sie pojawiaja sopradycznie niestety
, niby 3 miesiace minely, widocznie trzeba czekac az sie 4 skonczaFifi fajnie ze wyjscie sie udalo. Zazdroszcze Ci okropnie, my z m bardzo chetnie chodzilismy do kina i czesto. A na razie moge pomazyc chyba ze sobie cycuchy odkrece i zostawie domu
Ewi my sie strasznie trzaslismy ze zmiana pampersow gdzies tak w 2 drugim miesiaca bo maly mial katastrofalnie odparzona dupke. Ale jak jest dobrze to szybko zmieniam jak jest kupka, a siku tak co 3-4 godziny i nic sie niedzieje.
Poczytam co tam u Was, chociaz moj nastroj jakis taki byle jaki

z żółtą glinką ( Jaś jak mnie zobaczył miał mniej więcej taką minę:
). Ania śpi, więc wykorzystam moment i ugotuję sos: dziś mam spaghetti z sosem pomidorowym :-)
niestety jeszcze nie piję, bo pewnie Ania dałaby mi popalić
a musze wyjsc z domu po zwirek dla kotek :-( robi sie z tego mega wyprawa bo musze zabrac mala do hurtowni

ja bym tam chętnie wyskoczyła gdzieś połazić po sklepach, bo smętnie dziś strasznie. Może wyciągnę emka po obiedzie do Galerii Krakowskiej, chciałabym kupić młodemu kilka par body z długim rękawem, bo jesteśmy wyletnieni, a jak przychodzą zimne dni, to ma aż 3 sztuki takich bodów