reklama

Marcóweczki 2011

Madzik u mnie odwrotnie mlody ma alergie na wozek, a w lozeczku w dzien nawet udaje mu sie te pol godziny przespac. Jesli spi Tobie w wozku, to ja wiem chyba jest ok, o ile nie musisz targac wozka extra na gore

Spring no ja lyknelam troche kawy ostatnio, no i my sie wydaje ze nie spal mi wiecej niz normalnie o ile to mozliwe, trzeba przetestowac

Ja probuje sie pogimnastykowac ale maly mi to skutecznie utrudnia:cool:

ja o 20.00 mam pilates to się nagimnastykuję, że ho ho:) chodzę 2 razy w tygodniu!

reklama
Scarlet- ooo to ja wpadam na taki pyszny obiadek mniam mniam:tak::-D:-) a jak robisz szparagi???
Madzik mój też zazwyczaj kima we wózku czasami u nas nałóżku w nocy tylko spi w swoim lóżeczku....

Scarlet- ooo to ja wpadam na taki pyszny obiadek mniam mniam:tak::-D:-) a jak robisz szparagi???

obieram, gotuje w bulionie, potem traktuje je blenderem, doprawiam do smaku sola, pieprzem, papryka, cukrem, daje dużo świeżego koperku, a na końcu zabielam mlekiem. przed podaniem już do miseczki wrzucam trochę pokrojonego w małe kawałki wędzonego łośka i tyle. ostatnio nasza ulubiona zupka:tak:

Hej, ja nadal bez @ ale od wtorku biorę Cerazette:tak:.
Wieruś, jak okazjonalnie paliłam a ostatniego papierosa to z radości pod koniec I roku studiów jak profesor mnie zwolnił z egzaminu z ogólnej uprawy roślin- mega trudny wykładowca i przedmiot:tak:.
Czytam Was ale jak zwykle nie mam kiedy odpisać:no:.
U nas po staremu, nocki przespane - 21:30-7:00 z mega kupą:tak::-D.
Wczoraj młody pociumkał 4 płatki kukurydziane z mlekiem - a ile mlaskania przy tym było:szok::tak::-D:-D.
Spring, ja się odstresowałam w sklepie dzieciowym, w którym mogłam wybierać co chcę i nie płacić za to:tak::cool: i jeszcze mi zostało na zaś:-p:tak:.
Zmykam pranie nastawić.

Scarletka ale kusisz obiadkiem :-D chętniem wcięłabym taką zupkę, mniam:-p

Iza ja jeszcze nie dostałam @ ;-)

Może rzeczywiście spróbuję sobie wypić jakąś malutką kawusię... na razie piłam tylko inkę...

Marta chętnie pobuszowałabym po sklepach, ale M wziął mi samochód, a potem jak wraca to już mi się nie chce;-)

Wierka ja nigdy nie paliłam;-)

Ostatnia edycja:
Madzik to fajnie, ja wlasnie mam plytke dvd z yoga, niby takie powolne cwiczenia ale zakwasy po wczorajszym mam. Moze niedlugo tez sie na jakis sporcik zapisze

Marta a czy Ty karmisz piersia i bierzesz tabletki? Bo ja juz tez wykupilam mini 28, ktore mi przepisala ginekolog. Mowila ze mozna je brac bez problemow i ze nie zatrzymaja laktacji, tylko ze na ulotce pisze zeby ich wlasnie nie brac podczas karmienia, wiec na razie leza w szafie a ja jestem w kropce

reklama
U nas pogoda do d... Młody dopiero teraz zasnął a wstał o 7 30:szok:

Scarletka obiadek marzenie, u mnie dziś placki ziemniaczane
Iza ja jeszcze nie dostałam @
Wierka nigdy nie paliłam, choć pochodzę z domu w którym wszyscy palili

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry