• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Marcóweczki 2011

Marta a może jednak córeczka za 3 latka;)? hihihi ale te lubelskie dzieciaki to rosną hehe największe z całego forum;) ale nie przyznamy się czym je karmimy co?:) jak tam pampki dają radę? Ja to się nie mogę doczekać kiedy te trójki się skończą i nałóżę czwórki bo już mi się za małe wydają a jeszcze troche mam to luźniej zapnę i zużyję. Wycieki mi nie grożą przy kupie raz na tydzień hehe

reklama
Dzień dobry Mamusie-Marcusie ...
Okna umyte, firany powieszone, domek ogarnięty więc teraz czas na BB.
I oto mamy święto ... Malwi przespała całą noc! :-) Zasnęła o 19 a obudziła się o 06:15, potem celowo jej nie dałam zasnąć bo na ćwiczonka musiałyśmy iść.
Poczytam sobie Was i potem może na spacerek o ile sie nie rozpada bo coś się chmurzy.

Hello!
Ale te Wasze dzieciaczki są duże:szok: Ania dopiero wczoraj "wskoczyła" w 3 i jeszcze wydają mi się ciut za duże.
A u nas rano pięknie-potem przyszła burza. Teraz nie ma słoneczka, ale jest ciepło i wieje. Rano byliśmy na spacerze i w piaskownicy (ze względu na Jasia). Dziś Jaś jest dużo grzeczniejszy. Aaaa, jeszcze muszę Wam napisać,że mój syn przyszedł do mnie dziś w nocy do łóżka i zaspany mówi: "Mamusiu, przepraszam,że dzisiaj byłem taki niegrzeczny":tak: i ładuje mi się do łóżka. No i oczywiście wymiękłam:happy2: A Ania obudziła się tylko raz o 3.30:szok: Dziś znowu była marudna i płakała. Na spacerze jakoś zasnęła. Potem wróciliśmy, wypiła mleczko, pomarudziła i wreszcie zasnęła sama w pokoju (tak jak do tej pory, wyłączając ostatni tydzień:dry:). Podczas zabawy tak ją rozśmieszyłam,że śmiała się na głos! :-D To było takie słodkie...
Jak eMek przyjedzie z pracy , to w ramach relaksu, wyskoczę do Agory na jakieś zakupy. W końcu są wyprzedaże:tak::-)

Vetka słyszałam o czymś takim,że dziecko wszystko neguje i generalnie jest na "nie", ale wydawało mi się,ze to przypada na 3 rok życia. Widocznie u Jasia trwa to dłużej. Ciekawe, kiedy to się skończy?:baffled:

patik wszystkiego naj!!!:-)

lokata gratuluję przespanej nocki:-);-)

a ja spaliła juz dzis 2 garnki :wściekła/y::wściekła/y:jak tak dalej pójdzie to nię będe miała w czym gotować a mały chyba obiadu nie zje:no::no: jakaś mega zakręcona dziś jestem!!!!

Niech mnie ktoś odkręci???? please:-D:-D:-D

Pinka ja tak miałam w ciąży:tak: Nie dosyć,że wszystko dosłownie leciało mi z rąk to jeszcze paliłam potrawy i ciasta, które tak uwielbiałam piec. Pocieszę Cie,że zostało mi to do teraz:tak: :-D

Witam póznym popołudniem,

Lokata super takie nocki niech bedą częściej

Patik 100 lat!!!

Pinka za mną też strasznie chodzi tort, chociaż z moim dupskiem:zawstydzona/y:to lepiej na sałacie pozostać

A za mną dziś dziwny dzień, spotkałam się z dawno nie widzianymi koleżankami, one bez dzieci laseczki młode, a ja się poczułam jak taki stary kopciuch:cool:Wiem że nie mam co narzekać, bo Gabrzsia bym na nic w świecie nie zamieniła, a te parę kilo wiecej kiedyś zgubię. Ale jakoś tak nie kobieco się czuje, nie wiem czy wiecie o co mi chodzi.

Dziś jakoś mi dzień zleciał na niczym, zabawianie Pawełka, spacer i już wieczór i kąpiel:szok: Teraz Pawełek zasypiania przy kołysankach Turnaua i Umer – polecam:-)
Lokata – gratuluję przespanej nocki:tak:
Pinka – oj to musiało śmierdzieć z tych garnków:-( ja ostatnio po przypaleniu jednego wietrzyłam mieszkanie pół dnia:tak:
Izabela – ja się czuję podobnie, i nie mogę się wziąć za siebie:-( Teraz moim oczkiem w głowie jest Pawcio, a cała reszta zeszła na daaalszy plan

Czesc dziewczyny
przepraszam ze sie wam tak wbijam ale potrzebuje odpowiedzi a wy mozecie mi pomoc.
Jutro ide do kuzynki w odwiedzinki w koncu zobaczyc jej maluszka. urodzila w marcu jakos w polowie dokladnie nie pamietam a jasiu byl dzieckiem takich dosc standardowych rozmiarow, nie malutki ale wielkoludem tez nie byl.
Chcialabym kupic jakies ubranko ale zupelnie nie pamietam jaki rozmiar nosila moja corka w tym wieku zwlaszcza ze urodzila sie ponad 4kg wiec tez inaczej rozmiarowo szła.
Jaki wasze maluszki nosza obecnie rozmiar?

reklama
madzior ... z ciekawości przesłuchałam kilka kołysanek w wersji Turnaua i znalazłam taką przy której zawsze łzy mi wyciska, tym razem było tak samo ... YouTube - ‪Seweryn Krajewski - Kołysanka Dla Okruszka‬‏ ... ja ją znałam w innej wersji ... WRZUTA - Kołysanki2 - muzyka mp3 z resztą Małej Mi puszczam często jej kołysanki ... bardzo lubię Jej śpiewać "Śpij Laleczko" ... ohh ale sie rozmiękczyłam :zawstydzona/y:

Daffi ... waga mojej Małej Mi przy urodzeniu 3,650kg i 56cm wzrostu ... obecnie nosi ubranka na 62 i 68. Lepiej kupić coś w 68 myślę.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry