• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Marcóweczki 2011

madzior ... z ciekawości przesłuchałam kilka kołysanek w wersji Turnaua i znalazłam taką przy której zawsze łzy mi wyciska, tym razem było tak samo ... YouTube - ‪Seweryn Krajewski - Kołysanka Dla Okruszka‬‏ ... ja ją znałam w innej wersji ... WRZUTA - Kołysanki2 - muzyka mp3 z resztą Małej Mi puszczam często jej kołysanki ... bardzo lubię Jej śpiewać "Śpij Laleczko" ... ohh ale sie rozmiękczyłam :zawstydzona/y:

Daffi ... waga mojej Małej Mi przy urodzeniu 3,650kg i 56cm wzrostu ... obecnie nosi ubranka na 62 i 68. Lepiej kupić coś w 68 myślę.

aa dziekuje ci dobra kobieto:)
kurcze nie mialabym kogo lepiej zapytac jak was a kuzynce nie chce sie chwalic co kupuje malemu...
zapewne sie nie spodziewa to po co sie zdradzac.
dziekuje ci slicznie jeszcze raz:)

reklama
Uff nadrobiłam Wasze elaboraty ;)

Pinuś odkręcam Cię :blink:

Koncia nieźle się Maksiu rozkręcił z zebiskami :-)

Wszystkim nie dam rady odpisać, bo ledwie siedzę :-( Kochane uważajcie na swoje plecki!! Jak tylko czujecie, że sobie je przeciążacie to koniecznie odpocznijcie!! Ja niestety zupełnie zlałam to, że w jednym puncie tak pod stanikiem po prawej stronie ciągle mnie piekło i swędziało, a na zewnątrz nic nie było widać.. Rano nakarmiłam Jasia i chciałam go uspać w łóżeczku, już wtedy coś poczułam jak go przekładałam, w łóżeczku darł się jak oparzony, więc go podniosłam i w tym momencie <trach> zgięło mnie i tylko wrzasnęłam, ostatkiem sił odłożyłam Jasia na łóżko, obłożyłam poduszkami i dałam grzechotki, każdy ruch to był mega ból i krzyk, Jasiek patrzył tylko z poważną minką, ale nie płakał. Zadzwoniłam do mamy, szybko się urwała z pracy i przyjechała, brat też i pojechałam z nim na IP, ale lekarz nawet placem mnie nie dotknął, stwierdził, że musiałam naderwać jakiś nerw i mam smarować voltarenem, no to pokuśtykałam z powrotem do auta i tyle.. nasza boska służba zdrowia!! Teraz już lepiej, normalnie chodzę i mogę siedzieć, ale było nieciekawie, oby do poniedziałku mi przeszło!! Na razie nawet nie mogę Jaśka podnieść i przytulić, eMek mi go musi podać.. jak dobrze, że to mi się zrobiło w pt a nie w środku tyg.. Mam tylko nadzieję, że jak odpocznę to wrócę do sprawności..

Malinka nastraszyłaś mnie z tymi plecami. Ja wiecznie mam problem z kręgosłupem (wypadek samochodowy). Od jakiegoś czasu boli mnie bardziej. Szczególnie jak pochylam się nad przewijakiem albo kąpię małą. EMek mnie codziennie masuje,ale to pomaga tylko na chwilę. Poza tym śpię w niewygodnej pozycji, czasem Jaś mnie odwiedza w nocy i rozwala się na całe łóżko:confused: Chyba muszę zwolnić...

A ja właśnie wróciłam z Agory w Bytomiu:-D Miałam kupić coś dla siebie, a w efekcie kupiłam wszystkim tylko nie sobie:-D Najbardziej obłowiłam się w sklepach z dziecięcą odzieżą. Tam też są wyprzedaże i obniżki. Jasiowi kupiłam fajne dżinsy w H&M, a Ani m.in. 2 pary spodenek,body i 2 czapeczki. W ogóle to jestem happy , eMek od jutra ma urlop, więc trochę mnie odciąży w opiece nad dziećmi:tak: Juupiii.........

Spring ... fajnie że zakupy udane ... a w Agorze dawno nie byłam, musiałabym sie kiedyś przejechać ... szkoda że w Silesii nie ma dużo sklepów dla dzieciaczków.

wieczorne pisanko na BB, witajcie:-)

ewi - i jak tam stękanie? trzymam kciuki za samodzielnego qpsztala

pinka - nie widzę linku do bloga....usunęłaś?

spring - ja dla Zosi najwięcej kupiłam w 5 10 15, bluzki z długim rękawem po 14,90 a do przedszkola masę tego potrzeba
a muzyka Możdżera super!

malina - wracaj do zdrowia i dzięki za ostrzeżenie, też mi kręgosłup szwankuje choć dźwigam kruszynkę w porównianiu do ciebie

Jutro wyjeżdżamy. Do następnego posta. Trzymajcie się wakacyjnie:-)

lokata byłam ostatnio w Silesii, ale według mnie tam nic nie ma. Właśnie szczególnie dla dzieci. Jedynie jest C&A, 5-10-15 i Coccodrillo (ceny-zabójcze). Poza tym ten remont,który tam trwa to horror! A zaparkowanie samochodu w weekend graniczy z cudem:szok: W Agorze jest dużo lepiej, fajnie się chodzi, nie gubię się w pasażach i jest kilka sklepów,których nie ma w Silesii :tak:

madzik Możdżer wymiata,nie?:-):-):-) Udanego wypoczynku!

Ostatnia edycja:
czec dziewczynki przepraszam ze tak rzadko sie odzywam ale ostatnio mam ciagle malo czasu.........mam pytanko czy ktoras z Was robila badanie kalu dziecku??jesli tak to jaki byl odczyn pH ??i wartosci referencyjne ??dziekuje z gory za odpowiedz...
dzisiaj podalam pierwszy obiadek marchewke malemu super teraz czekam i obserwuje.....pozdrowiena dla Was wszytskich i Waszych marcjaniatek :P

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry