reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Marcóweczki 2011

Dziewczyny czy można sie dołączyc? :) Wiem, że juz zwarte z Was towarzystwo ale może znajdzie sie jeszcze jedno wolne miejsce? :)

reklama
Patik - plecami party jest o mój brzuch np, więc wydaje mi się, że kręgosłup ma podparcie i nie powinno mu to zaszkodzić. Oczywiście tak jak pisała Vetka - wszystko z umiarem. Wiadomo, że nie przesiaduje tak całymi dniami. Chciałam tylko poznać Wasze zdanie na ten temat:) Co do karmienia to mam dokładnie tak samo - w ciągu dnia pełno pokarmu, a wieczorem prawie pustki. Dlatego tez na noc dokarmiam mm i Jasiek wciąga już 150 ml. + to co sobie tam wyssie z piersi;)

kika25 - witaj, rozgość się:) kolejna Wrocławianka w ekipie:)Napisz coś o swoim Bąblu:)

Pestusia dziekuję za przywitanie :) Kurczakiiiprobuje dodac fote i suwaczek ale kompletnie sie nie orientuje gdzie to zrobic w profilu ... buuuu :( taka noga komputerowa ze mnie

Mój Bąbelek to Zuzia. Urodziła sie 3.03 w szpitalu na Dyrekcyjnej przez cc ze wskazań okulistycznych :) Teraz sobie słodko spi (choc pewnie nie potrwa to długo) a mama ma czas na szperanie w sieci :)

pestusia no właśnie wszystko z umiarem i nie ma co panikować...moja Zosia w tej pozycji nie wytrzymuje za długo, strasznie się wierci, zauważyłam że spokojniejsza jest na płaskim...nieraz ktoś w gości przyjedzie i chce ją ponosić albo potrzymać na rękach ale chwila moment i już marudzi bo woli na płaskim
pije laktacyjna herbatke jak Ewi poleciła, może produkcja sie zwiekszy za kilka dni;-)
kika witaj!

kika - o widzisz:) udało się:) a już miałam pisać jak ten suwaczek wkleić:) w jakiej części Wrocławia mieszkasz?planujemy z dziewczynami spotkanie na mała kawkę w przyszłym tygodniu, może się przyłączysz?

Patik - pij pij tą herbatę, jeszcze do tego podobno melisa działa pobudzająco na laktację, więc też dwa razy dziennie piję i pewnie tylko dzięki tym zabiegom jeszcze cos w tych cyckach jest;) a meliska jeszcze dodatkowo ukoi skołatane nerwy więc już w ogóle super:) może też spróbuj :)

pestusia mieszkam na psim polu :) a spotkanie w godzinach przed czy popołudniowych? :)

Fotke załadowałam i na profilu ją widze ale na forum nie :(

kika bo zdjecie wkleiłaś do profilu, wejdz w ustawieniach na edytuj avatar i wklej tam, i wtedy na forum będzie widoczne:tak:

Pestusia, Vetka - jestem za :-) na przyszły tydzień nie mamy jeszcze żadnych planów a eM będzie miał zmiany od 12 do 20 także jesteśmy do waszej dyspozycji ;-)
A jesli chodzi o auto, to powiem wam, że, o dziwo, odkąd urodzilam, przerzuciłam się na MPK i długie spacery a moje auto stoi zakurzone w garażu :-D

Ewi, zdrówka

Lokata, ja biorę Belissę, ale my tylko na mm. Niestety, co ma wypaść to i tak wypadnie :zawstydzona/y:

Z mojego nalotu na sklepy nici. Em nadal "chory" więc zamiast do pracy pojechał z nami pozałatwiać sprawy w mieście. A z nim to ja po sklepach chodzić nienawidzę.. W środę znowu raszam się z tej mojej wsi to wtedy pobuszuję między wieszakami ;-)

reklama
Padam na Mordę:baffled::baffled: gwiazdy:-D dosłownie:tak:

Młody tak dzis daje czadu przez zębole ze mam dość a jeszcze do 19:30 jestem z dzieciakami sama żyć nie umierać teraz dopiero kawkę sobie zrobiłam a obiad to w biegu jadłam:shocked2: maly zasnął ciekawe na jak długo:sorry2: a ja łapię chwilę oddechu na kolejne noszenie.....
Kika- witaj:tak:
Pestusia no włanie miałam pisac gdzie sie podziewasz bo już myslałam że cię licho porwało;-))

Koncia- łącze sie w bólu:tak: oby te zęby jak najszybciej wszyszły i bedzie chila oddechu następne juz takie męczące nie bedą:no:
Ewi- koniecznie wybierz sie do lekarza bo jeszcze przy dziecku zasłabniesz....

patik- to ładna produkcja u ciebie:-D:-D ale cieszyc sie trzeba:tak:
i już nie wiem co komu odpisac miałam...

Do góry