reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Marcóweczki 2011

Ola- sto lat dla Gosiuni;-) fajna taka kapiel ja teztak z wiki sie kąpałam ale maż był z nami bo teraz to nie mial by mi kto malego wziąśc....
Sprign ty rześladowco jeden ha ha ha
futrzak fortune wydasz wiec nie siedź tyle na allegro;-))

reklama
Ola- sto lat dla Gosiuni;-) fajna taka kapiel ja teztak z wiki sie kąpałam ale maż był z nami bo teraz to nie mial by mi kto malego wziąśc....
Sprign ty rześladowco jeden ha ha ha
futrzak fortune wydasz wiec nie siedź tyle na allegro;-))

póki co tylko czytam i oglądam... bo chcę skompletować domowe mini studio foto ... trochę to kosztuje dlatego intensywnie myślę co jest mi koniecznie potrzebne a co może poczekać ... najchętniej chciałabym wszystko na raz:-D a że kilka mini zleceń mogę mieć to chciałabym przetestować na całym sprzęcie :-) tylko skąd te pieniądze wziąć? :-D gdyby nie macierzyński to porobiłabym nadgodziny w pracy:-D a tak to niedługo wpłynie ostatnia pensja z ZUSu i będzie po pieniądzach ... i jeszcze bardziej szara rzeczywistość z zaciskaniem pasa od pierwszego do pierwszego...

Ostatnia edycja:
póki co tylko czytam i oglądam... bo chcę skompletować domowe mini studio foto ... trochę to kosztuje dlatego intensywnie myślę co jest mi koniecznie potrzebne a co może poczekać ... najchętniej chciałabym wszystko na raz:-D

aaaaaa no tak skąd ja to znam;DD a;e powiem ci jedno ze tu w uk taniej;-)

No to ładnie się mamusia z córcią nazywały... I jeszcza ta czarna przy tej matce takie teksty o tym co tamta robiła z jakimś gościem itd. Nie mieści mi się to w głowie. Ale wstyd...

reklama
Dzien dobry :) We Wro piekne słonce wiec mam nadzieje, że zaliczymy dzisiaj jakis fajny spacer :)
CzyWasze dzieci jeżdzą juz w spacerówkach? My dostalismy zgode od ortopedy jak Zuza skonczyła 3 miesiac, że mozemy ja przesadzic i moze jezdzic pod katem 45 stopnii...Poczekalismy z tym do tego weekendu :)
Malinka u nas Zuzia nie chce spac w naszym łózku :( Jak widzi rodziców to jest czas na zabawe a nie na spanie i pewnie by za długo nie pospała...A szkoda bo chetnie bym sie z nią poprzytulała :)
Ola.80 fajna taka kąpiel z dzieckiem :) Musz tez spróbować :)

Mam pytanie do Was...Zuza robi kupy co drugi dzien (wczesniej robiła codziennie) i są zielone a wczesniej były żółto-zielone. Czy to efekt rozszerzania diety (kaszka i marchewka)? Czy iść z tym do pediatry? Nie meczy się, kupe robi bez problemu, nie napina się...Sama nie wiem ale ten kolor mnie przeraza. Aha jest juz tylko na bebilonie pepti ze wzgledu na skaze białkową.

Do góry